Kılıçdaroğlu ve İnce'ye rakip mi geliyor?

CHP'de kurultay için Deniz Baykal da istişarelerde bulunuyor. Baykal destek bulması halinde yeniden partinin başına geçmek için aday olacak

Kılıçdaroğlu ve İnce'ye rakip mi geliyor?
Kılıçdaroğlu ve İnce'ye rakip mi geliyor?
GİRİŞ 20.08.2014 07:54 GÜNCELLEME 20.08.2014 08:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP 5-6 Eylül'de yapılacak 18. olağanüstü kurultaya hazırlanırken gözler CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın atacağı adıma çevrildi. Kaset skandalının ardından genel başkanlığı bırakan Baykal'ın, olağanüstü kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı aday olup olmayacağı sorusu ise Baykal'ın örgütlerde nabız yoklamasının ardından vereceği kararla yanıt bulacak.

BAYKAL'IN ASIL DERDİ YENİDEN GENEL BAŞKAN OLMAK

CHP kulislerinde kurultay tartışmalarının arkasındaki isim olarak gösterilen ve gerek adaylığını ilan eden Muharrem İnce gerekse de adı adaylar arasında geçen Metin Feyzioğlu'na 'aday olmaları' yönünde telkinde bulunduğu dile getirilen Baykal'ın asıl hedefinin 4 yıl aradan sonra partinin yeniden başına geçmek olduğu konuşuluyor.

KENDİNİ YIPRATMIYOR

Baykal'ın kurultay tartışmaları içerisinde ismini yıpratmamak için geri planda kaldığı, bir süre örgütlerin nabzını tuttuktan sonra gerekli desteği alabileceğine inandığı takdirde kurultayda aday olabileceği belirtiliyor.

DENİZ BAYKAL NABIZ YOKLUYOR

Son günlerde Baykal'ın çeşitli il ve ilçelerde sıkça katıldığı nikah ve düğün davetlerinin de 'örgütlerin nabzını' tutmak için kamuflaj olduğu ve eski genel başkanın gittiği il ve ilçelerde kurultay için temaslarda bulunduğu öne sürülüyor. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 11
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu atacı kemalistlik..almanlar artık bırakın bunları mı dedi. yani o atatürkçü partide bu kurultay,KEMALİSTLERİN TASFİYESİ OLACAK.partide atacı kalmamış olacak. olanlar da zaten 80 yaşını aşmış kişiler.zararları olmaz.bunu 1950de yapsalardı. çok iyi iktidar olabilirlerdi.ama beceremediler ve 930lu yılları aşamadılar. hala beykoz kundra giyme hayali.. kendilerine değil, millete tabi. kendileri italyan ayakkabısı giymezse arkadaşına selam vermezler.keşke millete tekmelettirdikleri eklektikmen bey başkan olsaydı.bize daha yakındı sanki. ama tabi elbet tayyipğ beyin eline su dökebilecekler sırasına zor girerdi yani..SONUNDA chp ALEVİ VE KÜRT PARTİSİ OLURSA ,HDP DE ,3-5 YIL ÖNCE İZMİRDE AÇIK GÖBEĞİYLE KONVOYLARINA TAŞ ATAN KIZLARI KAZANDIĞINA GÖRE, LAİKÇİ,ASRİ,BATICI PARTİ OLACAK DEMEK.ne güzel işte. şimdi AKPARTİ düşünsün,başına gelecekleri.. keh..keh..keh..
    Cevapla
  • Cenk Coşar 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Kurultay Müsabakaları başlıyor. Bakalım ilk yumruğu kim atacak. Kazananan kim olursa olsun, kendi içlerinde parçalanmaya başladılar.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    bu taktik pensilvanyalının HSYK seçimlerinde kullandığı taktıktir... yani pensilvanyalının kankisi kılıçtar efendiye öğrettiği taktiktir.. böl parçala yönet!Kılıçtar efendinin karşısındaki adaylara bakarsanız hepsininde ulusalcı,laiklçi,kemalist cenahtan olduğunu görürsünüz,hatta vitrin süsü emine ülker tarhan efendiyede gaz veriyorlar..böylelikle ulusalcıların oyları bölünecek,aradan kılıçtar efendi sıyrılacaktır..sonra ilk genel seçimde bunlar aday bile olamayacak ve işleri bitecek..Kılıçtaroğluda son aşama olarak partisini tamamen alevi-kürtçü kimliği olan hedefine ulaşacaktır..ve BDP ile birleşme arayışlarına girecektir..belki ilerde iktşidar olacak ve ülkenin güney doğusunda kürt eyaleti,doğusunda ermeni bölgesi kurulacaktır..hedef budur,kılıçtaroğlunun!Onun derdi TCden DERSİM'in intikamını almaktır! Tüm uğraşısı budur,yemin etmiştir!
    Cevapla
  • m.yukser 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben Deniz Baykalı destekliyorum.... Neden Çünkü daha iyisi yok. Bu kesin olarak anlaşıldı. Baykal Bir abd projesi ile inkarda edemediği bir hatası ile etkisiz hale getirildi. Bence Baykal aklı başında laf eden, geleceği gören, meclisde ağırlığı olan, hem kemal k.darğolunu hem de yeni adayları 2 ile çarpıp 4 de ölecek kadar daha kaliteli bir siyasetçidir. Onun için Baykal yeniden gelmeli. Sarıgül felan boş başak tan ibarettir.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    dün 4 saat nereye kayboldun kemal bey.hem de medyanın yolunu kapatarak.. sekeratül mevt halindeki bir parti o. beykoz konakları almanya,ingiltere falan da bunu bildikleri için dün 4 saat başkan kayboldu. hatta gazetecilerin yolu kapatıldı ve kendisi kaçırıldı. canı sıkkınmış. demek fırça yedi .bırak bu işi denildi..belki istifa eder,bilinmez. zaten sekerat halindeki insana zemzem de içirilemez. artık o öteye geçiş süresinde malum iman da ifade edilemediği için şansını yok etmiş olur. ne edelim. allah elbet hayırlısını bu ülkeye verecektir. zaten 12 yıldır verdi de inşallah ,kafa bulduk ama saçlısını ararız demeyiz. millet olarak böyle temayüllerimiz vardır yani dedi ve bitirdi bu günkü nass'ını weahsibatılıco.hadi bakalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık