CHP'de vitrin de değişecek

CHP kongresini kim kazanırsa kazansın partinin vitrini de değişecek.

CHP'de vitrin de değişecek
CHP'de vitrin de değişecek
GİRİŞ 20.08.2014 09:31 GÜNCELLEME 20.08.2014 09:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu da, memnun olmadığı isimleri, yeni PM ve MYK'ya almayacak.

CHP'de Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra başlayan tartışmalar ve olağanüstü kongre kararı, partinin vitrininde de değişikliklere yol açacak. Gazeteport'un edindiği bilgiye göre,  Şimdilik Kemal Kılıçdaroğlu ile Yalova milletvekili Muharrem İnce'nin aday olduğu Genel Başkanlık yarışını kim kazanırsa kazansın parti vitrini de değişecek.

Kılıçdaroğlu'nun hazırlayacağı Parti Meclisi listesinde yeni isimlere yer vereceği, PM arasından seçilecek MYK'da da, Genel Başkan yardımcıları arasında özellikle performanslarından memnun olmadığı isimler arasında değişiklikler yapmayı planladığı öğrenildi.

CHP MYK'da halen Genel Başkanının yanı sıra, 16 Genel Başkan yardımcısı ile bir Genel Sekreter bulunuyor. Kurultaydan sonra partinin en yetkili organı olan MYK'nın, yeniden dizayn edilmesi bu çerçevede bazı Genel Başkan yardımcılarının da değişmesi planlanıyor.

Gazeteport'un haberine göre, CHP kongresinde tüzük değişiklikleri ve Genel Başkan seçimi 5 Eylül günü tamamlanacak daha sonra da Parti meclisi seçimlerine geçilecek. PM seçimlerinin de 6 Eylül günü sona ermesi bekleniyor. Kılıçdaroğlu'nun hazırlayacağı 60 kişilik Parti Meclisine gazeteciler İzmir milletvekili Mustafa Balbay ile Tuncay Özkan'ın da aday gösterilmesi bekleniyor.

YORUMLAR 7
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP YENİ VİTRİNİ BUNLARDAN OLUŞMALI.. Ümit Boyner, Fazıl Say, Can Bonomo, Ayşegül Aldinç, M.Ali Alabora, Okan Bayügen, Şebnem Sönmez, Halit Ergenç, Didier Drogba, Manuel Fernandes, Wesley Sneider, Tomas UJFALUSİ, HAYKO CEPKİN VE PASCAL NOUMA İşte CHP yi uçuracak yeni vitrini bunlardan oluşmalı.Halkın sevgilisi bunlar.Hepside kendi dallarının ağır topları olmazsa olmazları.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    yav ortada zarar eden calismayan 1 fabrika var . gandi kemal kalkmis o fabrikanin mudurunu degistirecegine muhasebecisini iscisini degismeye calisiyor kardes yonetim bas kotu o gitmeden olmaz
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP + MHPde olanların hepsi, ERDOĞANnın Ustaca siyasetidir !. bu yüzden Kılıçdaroğlu ve Bahçeli çatlarcasına Erdoğana düşmanlar ! bir kaç seneye kalmaz Türkiyedeki yıkıcı muhalefet yenilenip yapıcı ve millet için olacaklar !
    Cevapla
  • Cenk Coşar 9 yıl önce Şikayet Et
    Fazıl Say'ı da alın.. Tam bir modern insan örneği, Metin arolat, Tarık Akan, bunlarında çok katkısı olacaktır. Ha bi de Hakan Şükür'e de bi teklif götürün yeni sezon için :D
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    gitsinlerde. gitsinlerde belki adamgibi muhalefet gelir de yapılana engel değilde şunları bunları da yapmanız gerekiyo diyen bir muhalefet gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"