İnce, Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan'la vurdu

Muharrem İnce, adil bir yarış için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifasını istedi.

İnce, Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan'la vurdu
İnce, Kılıçdaroğlu'nu Erdoğan'la vurdu
GİRİŞ 20.08.2014 08:24 GÜNCELLEME 20.08.2014 08:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu'nun değiştiğini söyleyerek sokaktaki insanın CHP'ye umut beslemediğini iddia etti. Kılıçdaroğlu'nun etrafının sarıldığını ve ortak akıldan uzaklaştığını ifade eden İnce, destek açıklamaları yapan il başkanlarının yarısının delege olmadığını söyledi.

Köşk seçimlerinin adil şartlarda yürütülmediğinden şikayet eden Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki yarışta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi davrandığını söyleyen İnce, istifa çağrısı yaptı. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakarak, milletvekili olarak kendisiyle birlikte aynı şartlarda yarışa girmesi gerektiğini ileri süren İnce, "Siz demokratik bir Türkiye istiyorsanız önce CHP'ye bu şartları getirmelisiniz" diye konuştu.

Muharrem İnce, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sorularını cevapladı. 

YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    İnce, demokratik bir Türkiyeden bahsedeceğine, önce parti içi demokrasiden bahset !. kendi demokrat olmayan başkasına demokrasi veremez !
    Cevapla
  • nurcan kardeş 9 yıl önce Şikayet Et
    al biranı eline şezlonguna git tıpış tıpış.... sen aday olana kadar partin demokratikti he mi?bittin sen. kafan güzelken mi adaylığını açıkladın.emineyi,süheyli,nur serteri al kemal anadolun ,çetin soysalın, önder savın yanına sığın.daha şimdiden genel müdüre diktatör demedim diye kıvırmaya başladın ama adın çizildi artık.baykalı , önder savı yemiş yok etmiş adam sana mı acıyacak.
    Cevapla
  • HAYRULLAH DOĞAN 9 yıl önce Şikayet Et
    akşam tv de izledim... kafa kafa değilki... boş çanak.... Muharrem İnce diyorki bu kurultay seçimin de adaletsizlik var.. Cumhur seçiminde ekmelledin ile Başbakan eşit değil diyenler neden şimdi Kılıçdaroğlu ve ince için eşit olmadığımızı göremiyor diyor... adam haklı. .. ama bunların geninde var başarısızlıklar kılıfı belli... burdan şu anlaşılıyor. .. aynı hamam aynı tas. .. al birini vur ötekine. .. neyseki millet doğru tercih yaptı. . Cumhur cumhurunu seçti. .. bence son zamanlardaki chp deki çıkışlar ve bu kurultay Kılıçdaroğlu'nun elini guclendirmek vede yenilgisini bir kılıf uydurmak için yapılmış düzmece bir senaryolar serisinden ibarettir.... kurnaz dandi 'nin oyunları bunlar.... secilemeyecegini bile bile kurultaya aday olanda bu yalakada oyunun içinde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!