Engin: CHP'ye inanmayanlar dinlensin

CHP'li Ali Engin, CHP'nin kurutayın ardından parti içi tartışmaları geride bırakarak 2015 seçimlerine odaklanması gerektiğini söyledi.

Engin: CHP'ye inanmayanlar dinlensin
Engin: CHP'ye inanmayanlar dinlensin
GİRİŞ 20.08.2014 12:56 GÜNCELLEME 20.08.2014 13:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir İl ve Urla ilçesi dışında kalan 29 ilçe örgütünden temsilciler, partinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısıyla CHP'nin 18. olağanüstü kurultayı öncesinde mevcut genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

CHP İl Başkanı Ali Engin, il yönetim kurulu ve 29 ilçe başkanının katıldığı basın toplantısında, bazı partililerin ısrarlı çağrıları üzerine genel başkanları Kılıçdaroğlu'nun, yetkisini kullanarak kurultayı toplama kararını aldığını hatırlattı.

Kurultayda genel başkanlığına aday olacağını açıklayan Yalova milletvekili Muharrem İnce'yi de tebrik eden ve başarılar dileyen Engin, kurultayın bazı kesimlerin beklendiği gibi bölünme, tasviye, kaos kurultayı değil, barış, huzur, bütünleşme kurultayı olacağını ifade etti.

Engin, kurultayda İzmir il ve 29 ilçe örgütü olarak, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 5 yıl önce seçildiği koşullardan hiçbir şey eksilmemiştir. Ülkenin, dürüst, çalışkan bir başbakana, CHP'nin de bölünmeden, parçalanmadan, partiyi bütün tutarak daha da ileriye götürmeye çalışan, çabalayan bir genel başkana ihtiyacı var. Bütün bu ihtiyaçarı, Sayın Genel Başkanımızın karşıladığını düşünüyoruz."

"CHP'ye inanmayanlar dinlensin"

Kurultay sonrası yeni dönemde parti disiplininin esas alınması, yeni dönemde parti içi hukuğun işletilmesini, üye yapısının gözden geçirilmesini ve Parti Meclisi'nin, genel başkana ve partisine inanan, bu inançla çalışacak üyelerden oluşmasını beklediklerini dile getiren Engin, "Bu tartışmayı bir an önce bitirip, 2015 seçiminde iktidar yürüyüşümüze odaklanmamız lazım" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • hakan kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    olur. bence hepiniz dinlenin bırakın siyaseti felan başkanınız vatanın metfaatine hareket etmiyorsa sizin ne işiniz var orda seçi,mden sonramı düştü jetonunuz daha önce neredeydiniz ey chp liler bence hepinizin bırakması lazım sisteminiz error vermiş ana kartları yakmışsınız..
    Cevapla
  • bahadır yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    chp ye inanmayanlar atmış yıldır chp yi dinlendiriyor.. sizin dinlensin dedikleriniz cephede kaybedenler.biz onlara niyazi diyoruz.diğer chp lilerde sırada ;milletin o mübarek şamarını bekliyor.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPnin her seçim yenilgisinden sonraki nakarat !. Ama yine yenilgi ve hüsran !
    Cevapla
  • hasan sarı 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP 2015 MVK SEÇİMLERİNE GENEL MÜDÜRLE GİDİLİRDE YÜZDE 20 OY ALAMAZZZ... yazın kenera........eski sosyal demokrat..syg.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı