Yeni Başbakan bugün belirleniyor

AK Parti'nin bugün 'yeni genel başkanın kim olacağı' gündemiyle yapılacak MYK toplantısına Başbakan Erdoğan başkanlık edecek.

Yeni Başbakan bugün belirleniyor
Yeni Başbakan bugün belirleniyor
GİRİŞ 21.08.2014 01:38 GÜNCELLEME 21.08.2014 16:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti’nin genel başkanının dolayısıyla Başbakan’ın belirleneceği olağanüstü kongresi 27 Ağustos’ta yapılacak. Bu kongreye  işaret edilecek genel başkan adayının ise bugün yapılacak Ak  Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında belirlenmesi bekleniyor. AK Parti MYK toplantısı saat 14.00’de yapılacak. 

Toplantının önemli gündem maddesi Erdoğan sonrası genel başkan adayı yani başbakanın kim olacağı. İstişare süreciyle ilgili değerlendirmelerin ardından genel başkan adayının kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Bu isim sürpriz bir gelişme olmaz ise Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu olacak.

MYK ÜYELERİ

Bu kritik kararı alacak olan MYK üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: 

Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Ali Şahin, Süleyman Soylu, Mustafa Şentop, Hüseyin Çelik, Yasin Aktay, Nükhet Hotar, Abdülhamit Gül, Numan Kurtulmuş, Salih Kapusuz, Nureddin Nebati, Ekrem Erdem, Haluk İpek, Nurettin Canikli, Mustafa Elitaş, Mihrimah Selma Satır, Ahmet Aydın, Mahir Ünal, Güldal Akşit ve Zafer Çubuklu.

YORUMLAR 4
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    yalnız yeni başbakan için değil CHP+MHP AK parti bölünüyor yalanları atıyor ortaya !. Dün akşam sırf kıcıklanmak için CHPnin çöplüğü Halk tvye baktım MHPli adını bilmediğim bir vekil konuşma yapıyor ve , AKPnin parçalanmak üzere olduğunu ima ediyordu ! bu parçalanmanın sebebide syn gül gösteriliyor !
    Cevapla
  • osman hamdi 9 yıl önce Şikayet Et
    BB zaten belli. Başbakan da Cuymhurbaşkanı da ERDOĞAN. O belli. Bu gün Başbakanın sekreteri kim olacak o belli olacak
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    İTİRAZIM VAR ! (Yok ben O. Gencebay değil). Pesküvitçi-Emsaleddin'ci-Matematikçi başkanlık yapsın. Kendi çöplüğünü es geçip Ak Parti'ye akıl vermeye kalkmış ya bugün........
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    "Bize çağdışı diyorlar doğrudur; Çağlar açtık çağlar kapattık… Çağlar bizden geri " Mehmet Akif Ersoy,. Recep Tayyip Erdoğan,ı anlamak her şeyi anlamak olacaktır,Osmanlı Cihan Devleti ve Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye YEDİ DENİZ ÜÇ KITA sana muhtaç sana susuz, sana hasret, Sen Yeni TÜRKİYE,Yİ RECEP TAYYİP ERDOĞANSIZ Müslümanları Halifesiz Sahipsiz bırakma Allah,ım,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'