Kemal Kılıçdaroğlu hedefi: 1000

CHP’nin 5-6 Eylül’de Ankara’da toplanacak 18’inci Olağanüstü Kurultayı’nda oy kullanacak delege sayısı netleşti.

Kemal Kılıçdaroğlu hedefi: 1000
Kemal Kılıçdaroğlu hedefi: 1000
GİRİŞ 21.08.2014 06:49 GÜNCELLEME 21.08.2014 11:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

60 kişilik Parti Meclisi ve 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu üyesinin seçimi için 1216 kurultay delegesi sandığa gidecek. Buna göre, genel başkan adayı olmak isteyen isimlerin en az 122 kurultay delegesinin imzasını alması gerekecek. Genel Merkez yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en az 1000 delegenin imzasıyla aday gösterileceğini belirtiyor.

Kılıçdaroğlu’na karşı adaylığını açıklayan ilk isim olan eski Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin ise 150 civarında delege imzasıyla yarışa katılacağı, yeterli imzayı bulması halinde, ‘taktik’ olarak imza toplamayı durduracağı savunuluyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    kıran kırana vuran vurana, kör bir döğüş olacağa benzer !. CHPde Alevi olanlarla olmayanlar arasında büyük bir kapışma gerçekleşiyor !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Dava büyük düşman CHP kadar yakın içimizde,Chp bir parti değil. Türk'e dinini, dilini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir. Necip Fazıl Kısakürek!. Karanlık güçlerin TÜRKİYE,deki ana temsilcisi CHP,dir. Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Necip Fazıl Kısakürek, ESKİ TÜRKİYE,Yİ KİMLER KURDU KİMLER YÖNETTİ Türkiye bir İNGİLİZ imalatıdır! Bütün kurumlarımız, sistemimiz KRALİÇE,nin adamları tarafından dizayn edilmiştir! CHP ile MHP bu sistemin devamına hizmet etmektedirler, RECEP TAYYİP ERDOĞAN Devleti,n içindeki İNGİLİZ ve YAHUDİ ittifakını yıkmak ve temizlemek istiyor, KAVGANIN ASIL SEBEBİ BU,, Diz Çök İNGİLTERE, Diz Çök, AVRUPA, diz çök İSRAİL,diz çök PARELEL YAPI, ve diz çök HAK BİLMEZ HUKUK BİLMEZ, OSMANLI DÜŞMANI, KURAN DÜŞMANI CHP diz çök!
    Cevapla
  • MURAT YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Hedef 2023. 1023 rakam eksik söylemişler çünkü hedef 2023...
    Cevapla
  • hakanorhan 9 yıl önce Şikayet Et
    hedef mi . kılıçtaroğlunun hedefi mi var :))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız