İşler'den Davutoğlu açıklaması

Emrullah İşler, AK Parti Genel Merkezi'den ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşler'den Davutoğlu açıklaması
İşler'den Davutoğlu açıklaması
GİRİŞ 21.08.2014 20:48 GÜNCELLEME 21.08.2014 20:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Tabii ki 27'sinde genel kongremiz olacak. Kongrede inşallah delegelerimiz de gerekli teveccühü gösterdikten sonra Sayın Ahmet Davutoğlu, genel başkanımız olacak ve müstakbel başbakanımız olacak. Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

AK Parti Genel Başkan adayı olarak Davutoğlu'nun açıklanmasına ilişkin görüşlerinin sorulması üzerine İşler, "Biz, AK Parti olarak istişareye önem veren bir partiyiz. Bugüne kadar almış olduğumuz kararları hep istişareler sonucunda aldık. Bu kararımız da bu şekilde alındı" diye konuştu.

Kararın, ülkeye, millete ve AK Parti'ye hayırlı olması temennisinde bulunan İşler, şunları söyledi:

"Tabii ki 27'sinde genel kongremiz olacak. Kongrede inşallah delegelerimiz de gerekli teveccühü gösterdikten sonra Sayın Ahmet Davutoğlu, genel başkanımız olacak ve müstakbel başbakanımız olacak. Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olsun. AK Parti 3 Kasım 2002'den bu yana yeni bir Türkiye inşa ediyor. Yeni Türkiye inşasına Allah'ın izniyle devam edeceğiz. 'Durmak yok, yola devam' sloganıyla hareket edeceğiz ve 2023 hedeflerini güçlü bir şekilde gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Davutoğlu'nun da yaptığı konuşmada bu konuların altını çizdiğini ifade eden İşler, "Ellbette ki çözüm süreci devam edecek. Yine aynı şekilde parelel yapıyla mücadele devam edecek ve Türkiye'yi ileri demokrasi seviyesine çıkarmak için ki bu 2023 hedeflerimizde de var, inşallah bu hedefleri gerçekleştirmek için yeni dönemde de kurumsal kimlikle hareket ederek, ortak akılla hareket ederek, güçlü, yeni bir Türkiye'yi inşallah inşa etmeyi sürdüreceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP kendi derdini unutmuş, AK Parti için için karışıyor yalanıyla avunuyor !. dün CHPnin çöplüğü halk tvde bunun üzerin konuşma yapılıyordu ! oturup ibretle yalanları iftiraları entrikaları dinledim , ve bu şebekenin neden kazanamadığını anladım ! zordur, Allah kurtarmasın bu dertten onları !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer