Başbakan Erdoğan, Putin'le görüştü!

Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in telefonda görüştüğü bildirildi.

Başbakan Erdoğan, Putin'le görüştü!
Başbakan Erdoğan, Putin'le görüştü!
GİRİŞ 22.08.2014 19:26 GÜNCELLEME 22.08.2014 19:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kremlin Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan ve Putin'in, enerji alanındaki ortak projelerin gerçekleştirilmesi başta olmak üzere, Türkiye ve Rusya arasındaki gündem maddelerini değerlendirdiği belirtildi.

Görüşmede Erdoğan ve Putin'in, Türk-Rus işbirliğinin çeşitli alanlarda daha da gelişmesinin önemi üzerinde durduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • burak burak 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye ukrayna ve sonrasında rusya da gezi olayları yapacaklardı,. türkiyede ters tepti, ukraynada başarılı oldu, rusyaya sıçramasın diye putin bastı avrupa destekli fitneye tokadı, inşallah bu topraklarda barışın gelmesi için rusya ile uzun soluklu bir anlaşma sağlanır ve inşaallah rusya nın ileride müslüman olup islamın hizmetkarı olacağını göreceğiz.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Putin, Ankara'yı BRICS konusunda gereken şekilde aydınlatmıştı! Çok istekli ve davetkardı! Zaten Ankara IMF'yi göndererek ilk adımını atmıştı!,,. Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu,, ORTADOUĞU,yu kan gölüne çeviren ülkeler İNGİLTERE,AVRUPA ve para gücünü elinde bulunduran İSRAİLDİR, YENİ TÜRKİYE ile bağımsızlık zamanı FİLİSTİNE atılan bombalar aslında TÜRKİYE,YE atılıyor, CHP ve MHP,de İNGİLTEREYE taşeronluk yapıyor,, Oslo sızıntısı, 7 Şubat krizi, Gezi olayları, 17 Aralık, 25 Aralık gibi eylemlerin nedeni, TÜRKİYE'nin bölgede büyük oyunculara rağmen oyun kurması ve bunu genişletmesiydi! İran'la olan ticaret, HİNDİSTAN'ı da içine alan etkili bölge yaratma çabası ve RUSYA'yı da oyuna dahil etme başarısı BARONLARIN yüreğini ağızlarına getirdi! Bölgede geçerli para birimi LİRA olacak ve enerji dağıtımı TÜRKİYE üzerinden yapılacaktı! Bu, Kraliçe ve adamları için felaket demekti! Zaten ABD'deki bankaları da HALKBANK'ı en başından beri sevmiyor ve nefret ediyordu! Daha başka gerekçeler de altalta gelince tıpkı MISIR'da MURSİ'ye yapıldığı gibi ERDOĞAN'a da operasyon için eller birleştirildi,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular