Peker'den MHP'yi karıştıracak kaset iddiası

2011 seçimleri öncesi patlak veren 'kaset skandalı' ile ilgili MHP tabanına yakınlığı ile bilinen Sedat Peker'den sürpriz bir iddia geldi.

Peker'den MHP'yi karıştıracak kaset iddiası
Peker'den MHP'yi karıştıracak kaset iddiası
GİRİŞ 24.08.2014 18:02 GÜNCELLEME 24.08.2014 18:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Organize suç örgütü oluşturmaktan pek çok kez yargılanan ve cezaevinde kalan Sedat Peker, Facebook ve Instagram hesabından MHP içindeki bazı isimlere yönelik dikkat çekici iddialarda bulundu.

Peker, 2011 seçimleri öncesinde patlak veren kaset skandalından MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Şefkat Çetin’i sorumlu tuttu.

Sedat Peker’in resmi Facebook ve Instagram hesaplarından paylaştığı açıklamasında özetle şunları yazdı:

'KİM ÇIKAR SAĞLADIYSA SUÇLU ODUR'

“Bu ara MHP’ nin üst yönetimiyle ilgili yaptığım paylaşımların bazılarınıza gereksiz geldiğini biliyorum lütfen hakkınızı helal edin ancak ben bu meselenin ülkemiz için çok önemli olduğuna inanıyorum...

Dini inancımızdaki kaderciliği yanlış yorumlayarak son zamanlarda ülkemizdeki birçok gelişmeyi tesadüf olarak normal kabul ederek bence çok büyük hatalar yapıyoruz. Bazı arkadaşlar bu paylaşımımı okuduktan sonra bende Şefkat Çetin takıntısı olduğunu bile düşünebilirler, durumun vahamiyyeti keşke bu kadar kolay olsaydı inanın ben takıntılı biri olarak anılmaya razı olurdum.

3 Kasım 2002 seçimlerinde MHP seçimlerde çok kötü bir mağlubiyet alınca partinin içindeki idealist ülkücülerin baskısı ile Şefkat Çetin partinin ikinci adamlığı görevinden uzaklaştırıldı. Partide ülkücülük konusunda ciddi hassasiyetleri olan isimler bu sayede parti yönetiminde ön plana çıktılar. Ancak bir sihirli el devreye girerek 2011 seçimlerinin öncesinde MHP'nin en etkili isimlerini kaset komploları düzenleyerek milletvekilliklerinden ve partiden istifa etmelerini sağladılar... Ayrıca ikinci körfez savaşı öncesi Amerika ve İsrail in planlarını akıl almaz diplomatik ayak oyunlarıyla bozanTürkiye 'nin savaşın dışında kalmasının baş aktörlerinden biri olan Sayın Deniz Bölükbaşı gibi tüm isimler bir anda kaset operasyonları sayesinde siyaseten diskalifiye edildiler. Partinin içinde ki herkesin bildiği üzere bu kişileri çok iyi tanıyan birilerinden yardım alınmasaydı böyle bir komplo gerçekleştirilemezdi. Tüm polis eğitimlerinde ilk öğretilen şeydir. Yapılan olaydan sonra kim kar elde ettiyse ilk akla gelen en büyük zanlı odur. Bu kaset komplosundan sonra takdir edersiniz ki tek kar elde eden Şefkat Çetin olmuştur.

Hemen akabinde ise Şefkat Çetin partinin ikinci adamı olarak tekrardan partiye geri getirildi gerçi sadece ismi ikinci adam çünkü partide ocaklara kadar bütün her şeyi kendisi kontrol ediyor. Bu kişinin gelmesi ile partinin politik duruşu tekrardan değişmeye başladı bunu ilk mısırdaki askeri darbede gördük. Darbecilere yaptıkları açıklamalarla can simidi oldular. Daha sonra ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok enteresan bir aday icat ettiler...

Kaset operasyonundan sonra Şefkat Çetin'in dönüşü ve partiyi ele geçirmesiyle partinin duruşunda ciddi bir eksen kayması olduğunu tüm samimi vatanseverler görmekteler. Bunu gördükleri içinde MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmelettin İhsanoğlu'na oy vermediler. Yukarıda anlatmış olduğum gerçeklere siz hala tesadüfen gelişen olaylar diye bakabiliyorsanız, kuvvetle muhtemeldir ki gördüğünüz her sakallıyı da amcanız zannediyorsunuzdur. Benim bu düşüncedekilere tavsiyem Poliannacılık oynamayı bırakıp gerçeklerle çok acil yüzleşip Ak Partiye alternatif olabilecek yeni bir MHP üst yönetimi oluşturmalarıdır. Bu sayede oluşacak hizmet yarışında da kazanan zaten ülkemiz olacaktır."

YORUMLAR 5
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP ACİLEN TEMİZLENMELİ !!. mhp nin omurgasında problem var , kambur şekilde görenler üzülüyor..çünkü ideolojisi olan , geçmişte bedeller ödemiş vatanseverlerin partisi olan mhp bugün perişan halde....neden şahsi çıkarlarını her ülkünün üzerine çıkaranlar var ve orayı mesken tutmuşlar !!
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Biz MHP Çete bir pğartidir değimizde kıznlar oluyor. ÇATI ÇETE herşey var MHP de
    Cevapla
  • Nedimi 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu söylemlere sahip. Her hangi biri olsa MHP de MHP parti olur. yazık koskocaman partiyi kendi hevalarına bitiriyorlar. MHP yönetim kadrosuna değil millete hizmet etmeli. CHp de en azından kkurultay falan var MHP de bir allahın kulu demiyor ki bu gidiş ne böyle yeni yapılanmaya gidelim.
    Cevapla
  • HALUK DEMİREZEN 9 yıl önce Şikayet Et
    NEYİN NE OLDUĞUNU İYİ BİLİP İYİ ANALİZ ETMEK LAZIM ! . Evet daha düne kadar Paralel Yapı Pelsilvanya Uşakları diyen Sayın bahçeli ne oldu da birden bire bu söylemlerinden vazgeçti acaba yoksa Paralel Yapı Pelsilvanya Cenapları bu partiyide mi ele geçirdi. 2008 yılında başlayıp 2012 - 2013 - 2014 yıllarına kadar Kamuda tek tek cımbızla Milliyetçi arayan ve bulduğu Milliyetçileri süren bunları suçlu hain ilan eden bu yapı yani Paralel Yapı değilmi idi. Bilmiyorsanız öğrenin ozaman, sizlere Cd operasyonunu da düzenleyen bunlar, Tokat Reşadiye de şehit edilen sekiz askerin şehit edilmesi olayını, Hatay Dörtyolda şehit edilen 4 Polisin şehit edilmesi olayını sizin ile yani MHP ile bağdaştırmaya ilişkilendirmeye çalışanlarda bunlar. Yani bunu yapabilselerdi, arkalarındaki iktidar gücü ile ters düşmeselerdi bu gün MHP ve MHP lilerde Ergenekoncu olacaktı Ergenekon ile ilişkilendirileceklerdi. Yıllarca sizlerin telefonlarını dinleyenlerde sizlere şantaj yapanlarda bunlardı. Ne oldu da bu gün kol kolasınız kim ödeyecek bu Milliyetçilerin hakkını....
    Cevapla
  • tarafsız 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP. sahsen ben de karsıyım mafya falan filan a ama sedat peker in MHP nin başına gelmesini isterim, iktidar fırsatı bulur mu bilmem ama en azından deli kanlı bi muhalefet olmus olur mecliste...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…