CHP, Erdoğan için AYM'ye gidiyor

CHP, Erdoğan'ın görev süresiyle ilgili bugün AYM'ye gidiyor.

CHP, Erdoğan için AYM'ye gidiyor
CHP, Erdoğan için AYM'ye gidiyor
GİRİŞ 25.08.2014 13:50 GÜNCELLEME 26.08.2014 07:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın görev süresiyle ilgili bugün Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağı belirtildi.

YORUMLAR 22
  • ismirLee 9 yıl önce Şikayet Et
    Karacaoğlan ve serdar03. Mesele o değil.. Mesele Başbakanın 28 Ağustos dan 5 , 10 gün önce başbakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa etmesini sağlamak.. Gerekçeleri de işte Hem Cumhurbaşkanlı hemde Başbakan olamaz diye. 5, 10 gün önce Başbakanlık ve milletvekilliğinden ayrıldığımı dokunulmazlık kalkacak ve paralel yargı ile asıl olayı o zaman patlatacaklardı.. 5, 10 gün önce görevlerinden istifa etmiş olsa ve yargı ile Recap Tayyip Erdoğanı alaşağı etmek.. İstifa ettikten sonrada kesin bunuda derlerdi sen yemini etmedin cumhurbaşkanı sayılmazsın.. Yargı görevini yapıyor.. Üstüne yıkılcak olan tüm suçlardan dolayı da CUmhurbaşkanı olamazsın diye bir olay patlatacaklardı bence..
    Cevapla
  • Karacaoğlan 9 yıl önce Şikayet Et
    kafayı sıyırmışlar. adam perşembe yemin edip resmen göreve başlayacak bu chp denen ucube partisi hala yok başbakandı yok değildi derdinde...diyelim yarın paralel hakimlerle istedikleri karar alındı,1 yada 2 gün başbakanlık koltuğuna otursa ne olur oturmasa ne olur.sayın davutoğlu'nu 2 gün fazladan başbakan vekili olarak atar olur biter.maksat bizim dediğimiz oldu dedirtmek..bu kılıçdar ve avanesinin mahalle arasında çelik çomak oynayan mızıkçı çocuklardan farkı yok.adam sizi eze eze cumhurbaşkanı oldu hala ezikliğinizi sindiremediniz saldıracak yer arıyorsunuz.
    Cevapla
  • YUSUF KATI 9 yıl önce Şikayet Et
    Kovun Avrupa'yı. Bu avrupadan 5 kuruş fayda gelmez hala ne bundan medet umuluyor, hala anlaşılamadı mı?
    Cevapla
  • serdar03 9 yıl önce Şikayet Et
    bunları anlamak mümkün deyil..... Bu chp ne kadarda açiz bir topluluk... ya dün Cumhurbaşkanı yaptırmayacagız diye aym ye gidiyorlardı Bugün ise neden hemen Cumhurbaşkanı olmuyor Başbakanlıga devam ediyor diyorlar... ulan bir sabır edin siz ne haltsınız böyle belamısınız ne siniz..
    Cevapla
  • osman çıtak 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce sandığa başvurmayı ve ona saygı duymayı öğrenecekler!. Bu kafa ile başvuracak yerleri kalmayınca kafalarını duvarlara vuracaklar. Başkanımızın sandıktan % 51,8 lik zaferle çıkması yetmezmiş gibi arsızca gündemde kalabilmek için, biraz da beceriksizliklerini gölgelemek için nafile başvurularla kendi tabanlarını oyaladıklarını zannediyorlar. Ama o taban sandıkları kadar enayi değil ve bir bakmışlar ki altlarından çekilip gitmiş, kendileride kıç üstü yere yığılmışlar. Milli iradeye demokrasi tarihimizde hiç görülmedik kadar hakaret edip edepsizlik yapanlar eninde sonunda hezimete uğrayıp hezeyan içinde sürüm sürüm sürünürler İnşallah.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz