İnce Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurdu.

 İnce Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu
İnce Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu
GİRİŞ 26.08.2014 16:13 GÜNCELLEME 26.08.2014 16:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nun hiçbir zaman Başbakan olma iddiasını taşımadığını ifade ederek, "Çünkü özgüveni yok, kararlı değil. Kimse bizden umutlu değil. Bizim iktidar olacağımıza inanmıyor. Çünkü tutarlı değil CHP” dedi.

CHP Yalova Milletvekili İnce, CHP Ankara İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz ile görüşme öncesi gazetecilere açıklamada bulunan İnce, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

“ÇAĞI BİRAZ TAKİP ET SANA TAVSİYEMDİR"

Öte yandan CHP Ankara İl Başkanı Necati Yılmaz, yaptığı konuşma esnasında İnce’ye ‘İstanbul Milletvekilimiz’ diye hitap edince İnce, Yılmaz’a, “1995’te il olduk biz Sayın Başkan. Hala İstanbul’a takılı kalma. Çağı biraz takip et sana tavsiyemdir. Şanlı Yalova, bunu da bilin. Türkiye’de direnen Yalova, kale Yalova. Yalova’ya sakın haksızlık etme” karşılığını verdi.

“EY KOÇ, NİYE GENEL BAŞKANA SÖYLEMİYORSUN?”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Başbakan Erdoğan’ı seçimde adil yarışmadığı iddiasıyla sürekli eleştirdiğini anımsatan İnce, şunları söyledi: “Meydan meydan gezip ‘Başbakan gel adil yarışalım’ dediniz. E şimdi bizim yarışımız adil mi? Genel merkez emrinizde, telefonları emrinizde, arabaları emrinizde, gücü emrinizde, baskısı emrinizde. Ey parti sözcüsü Haluk Koç; ‘Grup Başkan Vekilliğinden istifa et, öyle aday ol’ diyordun; ettim. Aynısını Genel Başkana da söylesene. Vekil bıraksın 15 gün, gelsin beraber yarışalım. Söylesene, niye söylemiyorsun. Tayyip Erdoğan’a söylüyorsunuz, Muharrem İnce’ye söylüyorsunuz; Genel Başkana niye söyleyemiyorsun. O da adil olsun.” dedi.

YORUMLAR 3
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    hepside rand paşinde ! dertleri ne siyaset nede millet !. İş baknkası CHPnin olduğu müddetçe CHP şirketlilten çıkamaz, CHPye başkan olan iş bankasınında başkanıdır !
    Cevapla
  • cem can 9 yıl önce Şikayet Et
    EL FATİHA. derler ölen kişinin ruhuna diye bence sayın ince için el fatiha (siyaseten) ölmüştür .chp ye gelince zaten helvasını yedik keh keh keh
    Cevapla
  • ömürcan 9 yıl önce Şikayet Et
    yazık.. çok yazıkk.... muharrem ince tüm gemileri yakmış vaziyette.. baykal ve kılıçödaroğlu son anda ters köşe yapıp kılıçdaroğlu ile anlaşabilir. bu chp den her şey beklenir. ancak bişey beklenmez. bu ülkede birinci parti olması asla beklenmez ve beklenmemeli.. şu ana muhalefet partisine bakın.. birbirlerini yiyecekler. feyzıoğlu ve tarhan uyanık davranıp inceyi ileri attrıdı. hani deniyor ya.. beni havuza kim ittirdi. diye iyi ama ince nin kurtarabileceği bişe d yok.. o kendi de bogulacak havuzda..(neyse.. YİYİN BİRBİRİNİZİ.. OHH..OHHHHHHH.. YARASINN)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz