Vural'dan Cemil Çiçek hakkında suç duyurusu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na TBMM Başkanı Cemil Çiçek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Vural'dan Cemil Çiçek hakkında suç duyurusu
Vural'dan Cemil Çiçek hakkında suç duyurusu
GİRİŞ 27.08.2014 11:53 GÜNCELLEME 27.08.2014 11:53
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na TBMM Başkanı Cemil Çiçek hakkında ‘Görevi kötüye kullanmak suçundan’ suç duyurusunda bulundu.

"GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA SUÇUNU İŞLEMİŞTİR"

Vural, suç duyurusunda, “YSK, 15 Ağustos 2014 tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimini kesin sonuçlarını açıklamıştır. Aynı tarihte Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçildiğine ilişkin mazbata Yüksek Seçim Kurulu Başkanı tarafından şüpheliye teslim edilmiştir. Ancak şüpheli gerekli işlemleri yapmayarak ‘görevi kötüye kullanma suçunu işlemiştir” dedi.

YORUMLAR 5
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİKAYET ACİZ,BECERİKSİZ İNSANLARIN İZLEDİĞİ YOLDUR.GÜNDEMDE KALARAK MHP KOLTUĞUNDA GÖZÜN VAR AMA YEDİRMEZLER.. Şikayet etmek aciz insanların,beceriksiz insanların izlediği yoldur.sürekli gündemde kalarak birşeyler yapıyormuş havasıyle Devlet Bahçeli nin koltuğunda gözünün olduğun hissi oluşuyor.Vatanını milletini seven birisi isen kafanı ülke ve halk menfaatleri için yorsan daha başarılı gözükürsün.Gerçek milliyetçi CHP nin kuyruğu olup onun ile işbirliği yapamaz sen onada göz yumdun şimdi milliyetçilik kisvesi altında ahkam kesiyorsun.Ben müslümanım diyen kimse aleni olarak din düşmanlığı yapan parti,kurum,kişi vb.gibilerle işbirliği yapamaz.Onlara yardım edemez.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp+Mhp+Dış İstihbarat ve Paralelci İttifakı. Siz en iyisimi fazla kıvırtmayın anayasa mahkemesine gidin milleti iptal ettirmek için başvurun.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    pinto. Geçmişte bu mhp ye verdiğim oy haram olsun. Allah böyle insanları taş etsin. Bıktık sizden yaaa. Chp ile mhp nin hergün ülke dışında ve içinde oraya buraya şikayet etmesinden ve dilekçe vermesinden bıktık usandık tiksin. ALlah sizi bildiği gibi yapsın. Ağzı bozuk adamın başbakan ve cumhurbaşkanı hakkında utanmadan söyleidği sözlere bak. Birazda insan olun saygı göstermeyi öğrenin. Tam bir millet düşmanı bunlar
    Cevapla
  • Mustafa ACAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Vah Vah. Vay vuvuzela, çatı çöktü mü? ulan partinizden bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramayanlar şimdi de onu bunu şikayet ediyor. yuh size.
    Cevapla
  • Fatih YÜKTAŞIR 9 yıl önce Şikayet Et
    Benide şikayet etsene !. Ben de sandıkta sana oy vermeme hakkımı kullandım. Şikayet etsene. Terbiyesiz siyaset yapıyorsunuz. puuu size...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki