AK Partililerden Erdoğan ve eşine jest

Cumhurbaşkanlığı forsunu Erdoğan'a, AK Parti grubu adına milletvekilleri hediye etti.

AK Partililerden Erdoğan ve eşine jest
AK Partililerden Erdoğan ve eşine jest
GİRİŞ 28.08.2014 07:39 GÜNCELLEME 28.08.2014 08:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin yeni genel başkanın seçileceği Olağanüstü Kongre'de veda konuşmasını yapan Başbakan Erdoğan'a hediye edilen çevresinde Fatiha Suresi'nin yer aldığı Cumhurbaşkanlığı Forsu, Denizli'deki bir nakkaşa özel olarak yaptırıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti gençlik teşkilatı adına Gençlik kolları başkanı, AK Partili belediye başkanları adına İBB Başkanı Topbaş ve Ankara İBB Melih Gökçek, AK Parti İl Başkanları adına Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Milletvekilleri adına Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Grup Başkan Vekili Aydın ile Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Genel merkez MYK ve MKYK adına ise Nükhet Hotar ve Mehmet Ali Şahin hediyeleri verdi.

EMİNE HANIM'A DA EŞLERDEN JEST

Emine Erdoğan'a da milletvekili eşleri jest yaptı. Milletvekili eşlerinin organizasyonu ile alınan hediye Emine Erdoğan'a AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli'nin eşi Hatice Canikli tarafından verildi. 

YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Dün CHPnin çöplük kümesi halk tvde arapça yazılı ayetlere tepki vardı !. kendilerinin din ve imanla işleri yok ya, rahatsız olmuşlar burası arabistanmı diye !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Gönlünü ve canını O’nun aşkına veren kimse ne kahramandır! Düşüncesi daima Mustafa(s.a.v.) olan kimse ne huzur ve rahat içindedir.Yavuz Sultan Selim Han.. Aslımıza özümüze dönme zamanı. Onlar (Fatih Sultan Mehmed ve devlet erkanı) İstanbul’u fetheylemek gibi büyük bir erdeme ulaştılar. Onları kendimizle bir tutamayız. Dünya ne kadar küçük.. (haritayı ikiye bölerek) Biz Doğu tarafını elimizde tutacağız. Kanuni Sultan Süleyman Han.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt