Demirtaş'tan CHP'ye yemin tepkisi

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'li Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı yemin töreni öncesi kitapçık fırlatmasına tepki gösterdi.

Demirtaş'tan CHP'ye yemin tepkisi
Demirtaş'tan CHP'ye yemin tepkisi
GİRİŞ 28.08.2014 17:00 GÜNCELLEME 28.08.2014 17:55
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'li Engin Altay'ın Cumhurbaşkanı yemin töreni öncesi Başkanlık Divanı'na Anayasa ve İçtüzük kitapçığını fırlatmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

NEZAKET ÖTESİ BİR DURUM

Demirtaş; ''Böylesine bir günde protesto veya katılmama gibi bir tavır anlaşılırdır, parti kararı olarak yapmışlarsa ona saygı duyarız ama kitapçık fırlatma nezaket ötesi bir durumdur" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • savas21 9 yıl önce Şikayet Et
    Adama gibi Adam Selahattin Başkan. işte yeni türkiyenin yeni Ana muhalefet lideri geliyor.CHP den bir cacık olmayacağını bütün halklar gördü Şimdi sıra geldi HDP ye Bravo başkan
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    oyumu vermesem de seviyoruz seni DEMİRTAŞ .... beyefendi açıklamaların bu toprakların çocuğu olduğunu bir kez daha göstermiştir...
    Cevapla
  • aras kubilay 9 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam.... helal başkan yiğidi öldür hakını ver demişler.sende öyle yaptın sanırım.sana oy verenleri mahçup etmedin.doğru adamsın..
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda HDP, CHPden daha dürüst siyesetçi ve halkçı olmuştur! . CHP ne anlatırsa anlatsın, benim için vatan ve millet hainlerinden başkası değillerdir ! meclisten defoldukları iyi olmuştur bence !
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaş'tan CHP'ye yemin tepkisi. afferin . at gözlüklerini çıkartıp birşeyleri görmeye , anlamaya başladılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı