Kılıçdaroğlu Köşk'e çıkacak

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yarın Anıtkabir, Çankaya Köşkü ve Atatürk Kültür Merkezi’ndeki resmi törenlere katılacak.

Kılıçdaroğlu Köşk'e çıkacak
Kılıçdaroğlu Köşk'e çıkacak
GİRİŞ 29.08.2014 12:33 GÜNCELLEME 29.08.2014 13:17
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumartesi günü saat 08.45’de Anıtkabir’de düzenlenecek olan Atatürk’e saygı ve Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine çelenk koyma törenine katıldıktan sonra, saat 09.45’de
Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne çıkacak ve saat 10.00’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı’nın kabul töreninde hazır bulunacak.
 
Genel Başkan Kılıçdaroğlu saat 11.00’de de Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek resmi geçit törenini de şeref locasından izleyecek.
 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu aynı gün saat 16.30’da Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği
Lozan Parkı’nın açılışında hazır bulunacak, saat 18.00’de de Batıkent’te
Yenimahalle Belediyesi Spor Kompleksi’nin açılış törenine katıldıktan sonra saat 19.15’te Ankara Esenboğa’dan İstanbul Sabiha Gökçen havaalanına hareket edecek. Kılıçdaroğlu İstanbul’da da etkinliklere katılacak.
 

YORUMLAR 34
  • Mehmet Sanır 9 yıl önce Şikayet Et
    GİDİYORUM. gitsede kurtulsak..:)
    Cevapla
  • rıdvan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    eveeet. şimdi tıpış tıpış gördünmü ALLAHIN işini
    Cevapla
  • Şerif 9 yıl önce Şikayet Et
    yani.. ). Yahu gideceksin tabi., ne diye kendini yerden yere vuruyosun yalandan.. :) sağın solun gazlamasına gelme Kemal Başkan.. gitmen gereken yere git sen.. Artiss.. :)
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    1453. hehe yarın onların ayin günüydü dimi :=)
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    YAVAŞ YAVAŞ HİZAYA GELMEYE BAŞLADIN.CHP LİLER TOPYEKÜN KAFASINI DEĞİŞTİRRSE 2025 TEN SONRA CHP NİN ŞANSI OLABİLİR.. AKP meclise darbeylemi geldi,R:T:Erdoğan darbeylemi cumhurbaşkanı seçildi,silahların gölgesindemi geldi.Yoooo o zaman bu hazımsızlık halkın seçimine itiraz etmek neden.Kılıçtaroğlu kutlamalara ve törenlere katılacağını sötlemiş.işte bu iyi gelişme halkın kararına saygı demektir.Eğer chp olarak topyekün kafanızı değiştirip halka saygı gösterirseniz 2025 ten sonra şansınız var benden söylemesi karar sizin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam