Ordu'da yeniden bakanlık sevinci

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Başbakan yardımcılığı görevine getirilmesi Orduluları mutlu etti.

Ordu'da yeniden bakanlık sevinci
Ordu'da yeniden bakanlık sevinci
GİRİŞ 29.08.2014 15:42 GÜNCELLEME 29.08.2014 18:16

 "SAYIN KURTULMUŞ GURURUMUZ OLDU"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "62. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev alan hemşehrimiz Sayın Numan Kurtulmuş bizlerin gururu olmuştur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 62. Hükümeti kurma görevini verdiği AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabine listesini açıkladı. Yeni kabinede hemşehrimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ VE BAŞBAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ordulular adına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkürlerini sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Sayın Kurtulmuş siyasette ve normal hayatta bizlerin bir ağabeyi ve büyüğüdür. Böylesine önemli bir görev alması bizleri çok mutlu etmiştir. Bundan sonrada Ordu'nun daha fazla yatırım ve hizmet alabilmesi için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Ben Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş beyin şahsında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na bizleri onurlandırdığı için teşekkürlerimizi sunuyorum. Rabbim utandırmasın" dedi.

ŞENER: ORDU 1 KAT DAHA FAZLA MUTLU

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener de, 62. Hükümetin Yeni kabinesinin Yeni Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Başbakan yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle Ordulu bir kat daha fazla mutlu olmuştur."dedi. 

Şener, Kurtulmuş'un Başbakan yardımcısı olmasının Ordulular için büyük bir onur, gurur ve kazanım olduğunu söyledi.

62. Hükümette Başbakan Yardımcısı görevine getirilen Kurtulmuş'a bu göreve getirilmesinden dolayı Ordu'da büyük sevinç yaşandığını belirten Şener, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na Ordulular adına teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye'nin Yeni Kabinesinde Orduluların çok sevdiği, Ordu insanı ile özdeşleşmiş bir isim olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un bu göreve getirilmesi onur ve gurur vericidir. Bugüne kadar Ordu'ya hizmet için her noktada bulunan Sayın Kurtulmuş, bundan sonrada aynı hassasiyetle ile çalışacağına inancımız tamdır. Sayın Kurtulmuş'un yeni görevinin önce ülkemize, sonra milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim." diye konuştu.

HAMARAT: KURTULMUŞ'LA HEYECAN DUYDUK

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat da, yeni Kabine ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hamarat, “Yeni Kabinenin açıklanmasının ardından, çok değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un Başbakan Yardımcısı olarak olarak açıklanması, gerek şahsımda, gerek Ordulu hemşehrilerimiz nezninde çok büyük heyecan oluşturmuştur.

Siyasi prensip olarak, büyük Ordu’muzu ve 19 ilçemizi, Ünye’den Akkuş’a, Fatsa’dan Aybastı’ya, Korgan’dan Çamaş’a, Perşembe’den Gülyalı’ya, Altınordu’dan Kabadüz’e, Ulubey’den Mesudiye’ye, her bir metrekaresini hizmet ağı ile örme arzusu ile yola çıktık. Büyük Ordu’muz için, ortaya koyduğumuz projelerde ve takip ettiğimiz yatırımlarda, tıkandığımız ve desteğine ihtiyaç duyduğumuz her noktada, Numan beyin kapısını çaldık ve kendilerinden büyük destek gördük. İnanıyor ve güveniyorum ki, Numan Bey bir büyüğümüz, bir ağabeyimiz olarak büyük Ordu’muza hizmet noktasında bundan sonraki süreçte de her zaman yanımızda olup, bize mihmandarlık yapacaktır. Ak Parti hükümetleri döneminde büyük Ordu’muz, hep önemli görevlerle temsil edilen bir il olmuştur. Bu noktada da, şahsım ve bütün Ordulu hemşehrilerim adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi ifade etmek istiyorum.” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız