Muharrem İnce CHP'de 300'ü buldu

Kemal Kılıçdaroğlu ile rakibi Muharrem İnce'nin delege avı sürüyor. İnce'nin 300 delegeyi bulduğu iddia ediliyor...

Muharrem İnce CHP'de 300'ü buldu
Muharrem İnce CHP'de 300'ü buldu
GİRİŞ 30.08.2014 08:57 GÜNCELLEME 30.08.2014 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

5-6 Eylül'de ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak olağanüstü kurultaya hazırlanan CHP'de, Kılıçdaroğlu ve rakibi Muharrem İnce'nin delege avı sürüyor. Kulislerde, il örgütlerini dolaşan ve genel başkan yarışı için destek arayan İnce'nin 300 delege imzasını bulduğu konuşuluyor. Kurultayda genel başkanlığa adaylık içinse toplam delege sayısının yüzde 10'unun imzası gerekiyor. Bin 216 kurultay delegesi bulunan CHP'de adaylık içinse 121 imza yeterli oluyor. İnce'nin kurultayın doğal delegesi sayılan milletvekillerinin de 30 kadarının desteğini alacağı kaydediliyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise bir yandan delege hesabı yaparken bir yandan da kurultayda delegenin onayına sunacağı yeni PM listesini hazırlıyor. Kılıçdaroğlu PM'ye alacağı isimlerle tek tek görüşürken PM'de milletvekili ve örgüt dengesi kurmayı hedefliyor.

MUHALEFET DESTEĞİ

CHP'nin 18. Olağanüstü kurultayı öncesinde parti içi muhalefetin desteğini alan Muharrem İnce il örgütlerini ziyaretini sürdürüyor. İnce'nin 300 delegenin oyunu alabileceği hesapları yapılıyor.

YORUMLAR 3
  • ahmet şengül 9 yıl önce Şikayet Et
    muharrem inceye adam gibi adam diyen vatandaş. adam ingiltereye gidip kilisede senin ülkeni şikayet ediyor,biraz karakterli ol.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    tenekeyi altın suyuna batırın yine tenekedir ! yani bu Kemal'den iyimi ? Ihhh !. Yaw CHPde bir düşünceli kişi olsaydı şu partiyi kapatalm derdi ! ama o kadar düşünceli kişi yok !
    Cevapla
  • ALAATTİN YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    .... CHP ye oy atmam ama...Muharrem İnce son zamanlarda gerçekleri söyledi... Adam gibi adam...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor