İşler kabinede neden yer almadığını açıkladı

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, herkesin merak ettiği o soruya cevap verdi.

İşler kabinede neden yer almadığını açıkladı
İşler kabinede neden yer almadığını açıkladı
GİRİŞ 31.08.2014 16:34 GÜNCELLEME 31.08.2014 17:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Başbakan yardımcılığı görevini devretmesinin ardından memleketi Kızılcahamam'da değerlendirmelerde bulundu.

BİR ZARURETTEN DOLAYI KABİNEDE YER ALAMADIM

İşler yaptığı açıklamada; "Şimdi yeni bir hükümet kuruldu. Bir zaruretten dolayı bizim kabinede yer almamamız söz konusu oldu. Ama bizim bir kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz, olmayacak da" dedi.

NE KADAR ŞÜKRETSEM AZ

Siyaseti "uzun soluklu bir yol" olarak nitelendiren İşler, "Bu benim ilk dönemim, siyasete girdik, Allah'ın lütfuyla dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın 61. hükümetinde başbakan yardımcılığı görevine gelme lütfuna mazhar oldum, bundan dolayı ne kadar şükretsem azdır" diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • volkan ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    püf nokta kızılcahamam. kızılcahamam ilcesı ankaranın ve turkiyenin en oturaklı en dusunceli en kisiligi saglam ilçelerinden biridir o ilceden yanlış adam cok nadir cıkar biz emrullah beye sonuna kadar guveniyoruz. arkasındayız gelecek donemde daha iyi yerlerde olacagındanda eminiz.
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun . Bende şaşırmıştım , gerçekten çok çalışkan ve değerli bir insan Emrullah bey Allah şükrünü arttırsın, dünya makamı mevkileri geçici ama insan hizmetiyle, gök kubbede bıraktığı bir hoş sada ile bakidir. Önünde daha uzun zaman var ömrü varsa inş. daha yüksek mevkilere gelecektir.
    Cevapla
  • Eren Erenli 9 yıl önce Şikayet Et
    Emrullah Bey Çok Değerli ve Çalışkan Bakanımızdı. Tabş her başbakan kendi ekibiyle çalışır. Yeni kabineden görev almaması Emrullah Bey'in çalışmadığını veya başarısız olduğunu göstermez. Süleyman soylu ve Emrullah işler görünmeyen kahramanlardandır benim gözümde. Çünkü bu ikisini de Ankara'da görmek pek mumkun olmuyor. Sürekli anadoluda halkın içindeler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!