Kurultay için özel loca! Bakın kimler oturacak

CHP kurultayında özel loca oluşturulacak. Locada Gezi, Balyoz, Ergenekon, Uludere ve Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınları oturacak.

Kurultay için özel loca! Bakın kimler oturacak
Kurultay için özel loca! Bakın kimler oturacak
GİRİŞ 03.09.2014 08:05 GÜNCELLEME 03.09.2014 08:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış


CHP'nin 5-6 Eylül günü Ankara'da yapılacak kurultayında özel loca oluşturulacak. Locada Berkin Elvan'dan Yarbay Ali Tatar'ın ailesine kadar Gezi, Balyoz, Ergenekon, Uludere ve Soma'da hayatını kaybedenlerin yakınları oturacak.

CHP Genel Merkezi, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin yarışacağı kurultay için özel davetli listesi oluşturdu.Gazeteport'un haberine göre; Gezi olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ile Ethem Sarısülük, Ahmet Atakan ve Abdullah Cömert’in aileleri de kurultaya davet edilecek.

Balyoz davasından yargılanırken cezaevinde hayatını kaybeden Kuddusi Okkır'ın eşi Sabriye Okkır, Maltepe Askeri Cezaevinde yaşamını yitiren Deniz Kurmay Albay Murat Özenalp’in eşi Sema Özenalp ile Amirallere Suikast davasında yargılanırken intihar eden Yarbay Ali Tatar’ın ağabeyi Ahmet Tatar da kurultaya davet edildi. Uludere katliamında yaşamını yitiren 34 kişinin aileleri, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin yakınları da davetli listesinde bulunuyor.

YORUMLAR 5
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    SİZ DE BENİM DAVETLİMSİNİZ. 5-6 Eylül'deki cümbüşe siz de benim davetlimsiniz Haber7'ciler;ama buraya,siteye! Hep beraber eğleniriz...
    Cevapla
  • batuhan koçdağı 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kafaya devam edin. kazanamazsan orayıda yakıp yıkmak içinmi topladınız o kadar çapulcu vatan hainlerini allah sizi bu günlerden yukarı çıkarmasın bu şekilde devam edin
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    hani DEMİREL- AKPye düşman yaşar okuyan - millete düşman Tarık Akan ?. daha bazı kişiler varda isimlerini ağzıma almak istemiyorum !
    Cevapla
  • Ali Gürbüz 9 yıl önce Şikayet Et
    chp bu kafayla devam et. bari apo'nun, cemil bayık'ın, murat karayılanın, beşşar esat'ın, kuzey kore liderinin yakınlarını da davet etseydiniz. bir onlar kalmıştı.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    turko. Sen bu kafayla bir arpa boyu yol alamazsınız küfürfaz kafa.. Gezidekileri torutacakmış yok onların ailelerini oturtacakmıiş . ne yapmışda oturacaklarmış bre kafasız. İşte siz bundna dolayı oy alamıyorsunuz. Almanlara ingilizlere hizmet ettikleri için mi oturtacan. havalanı kanalistanbul 3. üncü köprü yapılmasın diyenlerimi oturacan. Oturtacaksan milleti oturtman lazım. Bre kfazsıızz. Beton kafaaa yaaa. Siz zaten millete hizmet eden bir parti deil ingilize almana amerikaya hizmet eden ordan beslenen bir partisiniz. Sen millet loca yaptır. Yakan yıkan bozan taşlayan insanlara deil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!
Tarih verip yalvardılar: Türkler geliyor, acil bizi tanıyın...