CHP'li Gök'ten Gökçek'e: Gel bu suyu iç

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın çeşitli bölgesinden aldığını iddia ettiği sularla TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

CHP'li Gök'ten Gökçek'e: Gel bu suyu iç
CHP'li Gök'ten Gökçek'e: Gel bu suyu iç
GİRİŞ 11.09.2014 17:18 GÜNCELLEME 11.09.2014 17:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gök, Ankara'nın suyunun kirli olduğunu iddia etti ve pet şişeden bardağa boşalttığı suyu göstererek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "Gel bu suyu iç Melih Gökçek, içeceksen bu suyu iç" dedi.

Yaşamsal önemi olan konularda kesinlikle ideolojik bir tutum içerisinde olmadıklarını ve parti gözlüğü ile olaya bakmadıklarını belirterek, halk sağlığı söz konusu olunca parti ayırımı yapılmaması gerektiğini söyledi.

Gök, "Ankara'nın suyu kirlidir. Madem öyle hodri meydan Melih Gökçek. Geçen Ağustos ayı içerisinde yüzlerce Ankaralının ishal, kusma ve mide bulantısı nedeniyle hastanelere giderek tedavi oldu. Bu olay sadede bir bölgede olsa, gıda zehirlenmesinden bahsederdik ama Ankara'nın bütün semtlerinden şikayetler var. Bu konuyla ilgili Sağlık ve İçişleri Bakanlığı'na soru önergesi verdim. Ancak cevap gelmedi. Melih Gökçek bugün düzenlediği basın toplantısında içme suyu ile ilgili olarak ağustos ayı raporu yerine, temmuz ayı raporunu açıkladı. Biz Ağustos ayının, gün gün, hafta hafta analiz raporunu istiyoruz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    Yahu arkadaşlar...! (Temiz Bey, mubinkoçal). Ben kurulduğu günden beri ve girdiği her seçimde AKPARTİYE destek ve oy verenlerdenim. Önce artı ve eksilerini kendi içinde muhasebe ettikten ve de diğer partilerin geçmişte ne yaptıklarını ve ne yapabileceklerini kendi akıl ve vicdanımda sorguladıktan sonra. Tabii ki de "sahip olduğum milli ve manevi değerler" açısından bakarak. Öncelikle de Recep Tayyip ERDOĞAN'a duyduğum derin muhabbet ve güven sebebiyle. Ama bütün bunlar gerçekleri kavramam konusunda beni KÖR ve SAĞIR yapmadı. Olaylara da SALT AKPARTİLİ PENCERESİNDEN bakmamaya çalıştım.Belli ki sizler Ankara'da yaşamıyorsunuz ve habere konu SUYLA TANIŞMAMIŞSINIZ...? Yoksa sanırım böyle düşünmez ve konuşmazdınız ! chp'li vekil bu söyleminde yerden-göğe kadar haklı ! GÖKÇEK o sudan (elindekinden değil, o sürede musluklardan akan sudan) BİR BARDAK İÇEBİLMİŞ MİDİR acaba? Tahminim, SONSUZ KERE HAYIR !!!
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    El insaf bee kardeşim...!. Ankarada yaşayanlar bilir. Geçen ay, uzunca bir süre Ankara'da musluklardan " sulandırılmış çamur renginde ve de çok ağır kokulu" su aktı. Sadece bizim mahallede, semtte değil. Görüştüğüm her yerde aynı durum yaşanmış. Gökçek'in basın toplantısını izledim. Özetle diyor ki ; "Bu, tamamen su tesisatından, borulardan kaynaklanan bir durumdur. Vatandaş su tesisatını değiştirsin." Satır arasında da şunu söylüyor ; "Kızılırmaktan elde edilen su, takviye amacıyla şehir şebeke suyuna dahil edilmiş. Bu suda ki sulfat oranı öncekinden, halk sağlığını tehdit etmemekle birlikte herzaman verilenden 4-5 kat fazla olduğu için borudaki paslanmaları çözüyor ve bu hale geliyormuş." (Bunu böyle anlayabilen kaç kişi olduğunu da ayrıca merak ediyorum) Sayın GÖKÇEK, ırmak suyunun bu duruma yol açacağını önceden biliyorduysanız, BU SUYU VATANDAŞA İÇİRMEYE VİCDANINIZ NASIL ELVERDİ? Yok eğer yaşandıktan sonra öğrendiyseniz de çıkıp DELİKANLICA ÖZÜR DİLEYİN! Sizin yaptığınız düpedüz VATANDAŞLA ALAY ETMEKTİR...!
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. BU RESİMDEKİ ZEVAT A lütfen pet şişeden su vermeyiniz. nedenmi? meydanlarda gezilerde külhanlık eden bu herife ancak TOMA SUYU İYİ GELİR.İYİ İÇMELER
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    temiz bey. ankara ve istanbulun chp zamanındaki su problerini milletimiz unuttumu diyorsun ,yanılıyorsun arkadaşım chp nın zamanında ankarayı bilemem ama istanbulda su problemi yoktu ,su yoktuki problemi olsun olmayan şeyin nasıl problemi olur ,ayrıca pet şişeyle getirdiği suyu nereden doldurduğunu demiyorki belkide bir kanalizyondan doldurmuştur
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yav Ankaranın, İstanbulun, CHP zamanında su paroblemlerini milletimiz unuttumu?. gecekondu semtlerinde tuvalet çukurunun yanındaki tulumbadan su içiyordu millet, hemde kana kana ! 3-4 gün su yerine çeşmeden tıs seslerti geliyordu, Karayalçın bunları iyi bilir ona soruverin !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!