Partilerden "bonzai"yle ortak mücadele

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde, AK Parti, CHP ve MHP, uyuşturucuyla mücadele için ortak hareket etme kararı aldı.

Partilerden "bonzai"yle ortak mücadele
Partilerden "bonzai"yle ortak mücadele
GİRİŞ 12.09.2014 14:31 GÜNCELLEME 12.09.2014 14:31

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da, AK Parti, CHP ve MHP, bonzaiyle mücadele için ortak hareket etme kararı aldı.

"HER ŞEY HALKI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN"

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, partiler adına yaptığı açıklamada, son 4 yıldır Türkiye'de yayılmaya başlanan bonzai ve diğer uyuşturucularla ilgili olarak halkı bilinçlendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Tekirdağ'ın Türkiye genelinde sentetik uyuşturucuyla mücadelede başarılı olduğunu belirten Yüksel, şöyle konuştu:

EL BİRLİĞİYLE HAREKET EDİLECEK

"Hedefimiz ilçemizin uyuşturuculardan arındırılmış, gençleri bilinçlendirilmiş bir toplum durumuna gelmesidir. Sentetik uyuşturucu madde kullanımı küçük yaşlara indi. 1 lirayla tedarik edilebilecek, etkileri eroin kadar olan maddeye karşı ortak mücadele lazım. Geleceğimizin teminatı gençlere karşı her bireyin, siyasi partinin ve sivil toplum kuruluşunun el birliğiyle hareket etmesi gerek."

Yüksel, yazılı ve görsel basının desteğiyle başta aileler olmak üzere öğretmenlerin ve gençlerin, uyuşturucuyla mücadele konusunda sürekli bilgilendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Vatandaşların uyuşturucuyla mücadele konusunda güvenlik güçlerine daha rahat ulaşmasını sağlamak için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ile görüştüklerini aktaran Yüksel, uyuşturucuyla ilgili her türlü ihbara anında cevap verip değerlendirebilecek bir hat oluşturulacağını dile getirdi.

Toplantıya, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Murat Usyal, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sertaç Alkaya ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!