AK Parti, Cebit Bilişim Fuarı'nda

Fuarda, AK Parti iletişim birimlerinden AKİM, YKM ve EKM ile AK-Kütüphane'nin tanıtımı yapıldı.

AK Parti, Cebit Bilişim Fuarı'nda
AK Parti, Cebit Bilişim Fuarı'nda
GİRİŞ 13.09.2014 15:41 GÜNCELLEME 13.09.2014 15:41

İstanbul'da düzenlenen Cebit Bilişim Fuarı'nda, AK Parti iletişim birimlerinden AK Parti İletişim Merkezi (AKİM), Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) ve Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) ile AK-Kütüphane'nin tanıtımının yapıldığı bildirildi.

9. KEZ YER ALINDI

AK Parti Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, partinin, Avrasya'nın bir numaralı bilişim, teknoloji ve iletişim platformu "CeBIT Bilişim Eurasia" ve "CeBIT Global Conferences Bilişim Dünyası"nda 9. kez yer aldığı belirtildi.

BAKANLAR KATILDI

Fuarda, AK Parti iletişim birimlerinden, AK Parti İletişim Merkezi (AKİM), Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) ve Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) ile AK-Kütüphanenin tanıtımının yapıldığı ifade edilerek, "AK Parti Genel Merkez Standı"nın açılışına Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti milletvekilleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı bildirildi.

Açıklamada, stantta oluşturulan kameralı kabinde, ziyaretçilerin Cumhurbaşkanı ve AK Parti kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'na mesajlarını görüntülü bırakabildiği, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Genel Başkan Yardımcısı Hotar'ın da Davutoğlu'na mesajlarını aynı yöntemle ilettiği ifade edildi.

"Başbakanıma mesajım var" kabininde bırakılan mesajların, sadece Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ulaştırılarak izlemesinin sağlanacağı bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!