Türbede AK Parti-MHP gerginliği

Bilecik’in Söğüt İlçesi’nde düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük şenlikleri gergin başladı. Şenlik öncesinde gerginlik çıktı

Türbede AK Parti-MHP gerginliği
Türbede AK Parti-MHP gerginliği
GİRİŞ 14.09.2014 11:07 GÜNCELLEME 14.09.2014 11:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Şenlikler öncesi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ertuğrul Gazi Türbesi’ne ziyaret için geldiği sırada başbakanlık korumaları ile MHP’li partililer arasında gerginlik yaşandı. AK Partililer de devreye girince olaya çevik kuvvet polisleri müdahale etti.

Başbakanlığa ait otobüsle türbenin önüne ulaşan Davutoğlu, Bahçeli'yle tokalaşmak istedi. Bu esnada, Davutoğlu'nun korumalarıyla MHP'liler arasında sözlü ve fiziksel tartışma yaşandı. Davutoğlu, tartışma nedeniyle Bahçeli'yle tokalaşmadan türbeye girdi.

O sırada türbe ziyareti için girişte bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Başbakan Davutoğlu için "Devletin başbakanıdır biz bekleriz sonra gireriz doğrusu da budur" dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA, AA
YORUMLAR 7
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye ve bu devrin muslumanlari maalesef geri kalmis. akp de kabahat mhp de kabahat fark etmez ikisi de geri kalmis.eger sadece ikisinden birisi ileri goruslu olsaydilar bu olaylar yine yasanmazdi.Muslumanlarin dunyada birbirlerini nasil yediklerini goruyoruz hepside (sozde) dogru yolda.Osmanliya sahiplenenler evvel Turkiye cumhuriyetine sahip ciksinlar !Cocuk gibi Cannakalede kimlerin savastiginin kimin savasmadiginin kavgasini yapmayinan devlete sahip cikilmaz.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP şunu kafasına iyice sokmalı ki... Osmanlının kurucuları asla ırkçı değildiler..onlar sadece İslama hizmet için devlet kurdular ve ayırım yapmadılar..Yani Osmanlı MHPnin zihniyetine uzak..onun için sizin buraları ziyaret etmeniz gereksiz,siz gidin asyaya oradaki eski türk liderlerinin mezarına .. Müslümanlıkla ırkçılık bir arada olmaz bahçeli ve avanesi....hadi marş marş..sizinki sadece gösteriş..
    Cevapla
  • orhan koksal 9 yıl önce Şikayet Et
    Boş işlerle uğraşmayı bırakın.. Türbe sadece MHP'lilere mi ait? Kimi nereden niçin kovuyorsunuz? Beğen veya beğenme gelen devletinin başkanı, biraz edep adap. Aynı şey sizin başkanınıza yapılsa hoşunuza gider mi? Bırakın bu boş tınkırtıları.
    Cevapla
  • cenk erdemli 9 yıl önce Şikayet Et
    TAMAM DA BU EL ÖPTÜRME KONUSUNDA ABARTIYOR.. nedir bu el öpme meselesi? ana-baba değil bir şey değil. bir de bu zihniyetle kurultaya girip karşısına muhtemelen muhalif bir aday bile çıkarmayacak. diktatör demesek de, pek farklı bir davranış değil bunlar.
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    BU NE REZALET . İki tarafda kabahatli, türbede yatandan utanmıyorsanız,Allah tan da mı utanmadınız. birde siyaset reklamı için tübeye gelmişsiniz,mezar başında kavga etmenin ne büyük günah olduğunu bilmiyormusunuz,hele böyle ulu bir zatın türbesi başında.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”