Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e darbe!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) hiç bir İzmirliyi almadı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e darbe!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'e darbe!
GİRİŞ 18.09.2014 15:15 GÜNCELLEME 18.09.2014 16:40
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ömer Süt’ün haberi…

Önce 30 Mart yerel seçimlerinde sonra da 10 Ağustos’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarısız olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kısa bir süre önce olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrenin ardından CHP'de hem Parti Meclisi (PM) hem de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) belirlendi.

İlk toplantısını 3 gün önce gerçekleştiren CHP MYK’sında dikkat çeken bir durum ortaya çıktı. CHP’nin 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 49,6 oy aldığı; 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na yüzde 52 ile destek adlığı İzmir’i temsil eden hiç kimse CHP’nin yeni MYK’sına giremedi.

08 Mayıs 2014’te belirlenen MYK’da İzmir’i temsil eden CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray, son MYK’ya seçilmeyince İzmirli herhangi bir isim MYK’da yer almadı.

Ortaya çıkan son tablo yadırganırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son tavrı ise CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen İzmir’de hayal kırıklığına ve kırgınlığa sebep oldu.

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 11
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    AMAANNN.... Millet zaten sırtını döneli çok oldu ve darbe üstüne darbe indiriyor Kemal abiye;o da İzmir'e sırtını dönmüş çok mu!?
    Cevapla
  • KALE55 9 yıl önce Şikayet Et
    NE FARKEDER Kİ. olsun , almasın, gözünü rte ve akp düşmanlığı bürümüş izmieli için hiç farketmez, chp ne yaparsa izmirli seçmenin kabulüdür, belediye başkanlığına ilkokul mezunu birisini koysun gene seçer, yeterki akp li biri seçilmesin, bu aralar çok büyük yatırımlar var izmire , onlar için farketmez, daha çabuk yol katederler chp ye oylarını atmak için
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. bu olayda İZMİRE KAPAK OOOLSUUUUUUUUUUNNNNNNNNN::))
    Cevapla
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    eeee. onu oraya getirenler düşünsün adam partiyi babasının malı gibi kullanacak tabi
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    sizee iyi oluyor ey izmirliler. İktidarı ve hizmeti teptiniz daha çok beklersiniz ki güzel izmirin kalkınmasını,yıllardır solu desteklediniz de ne oldi renginizmi soldiii.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün