CHP ilçe yönetimi görevi bıraktı

CHP Marmaris İlçe Yönetimi'nin görevi bırakarak olağanüstü kongre kararı aldığı bildirildi.

CHP ilçe yönetimi görevi bıraktı
CHP ilçe yönetimi görevi bıraktı
GİRİŞ 18.09.2014 16:36 GÜNCELLEME 18.09.2014 16:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yönetim kurulu üyeleriyle parti binasında basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Candan Yürekli, 30 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla aday adaylığı başvurularından kaynaklanan istifaların yönetimi zayıflattığını söyledi. Yürekli, parti tüzüğü gereği istifa edenlerin yönetime geri dönemediğini kaydetti.

Seçimlerin ardından bekledikleri kongre kararının Cumhurbaşkanlığı seçimi gerekçesiyle alınamadığını ifade eden Yürekli, "İlçe Yönetim Kurulu olarak olağanüstü kongre kararı aldık. Kongrenin çok daha adil ve demokratik bir ortamda yapılabilmesi için istifa ederek görevimizi 5 kişiden oluşan komisyona devrettik" dedi.

Gazetecilerin görevi komisyona devretmeleriyle ilgili sorusu üzerine ise Yürekli, böyle bir yöntemin ve temayülün partilerinde olduğunu kaydetti. Yürekli, partilerinde daha dinamik ve heyecanlı bir süreç yaşanabilmesi için kongre kararı aldıklarını bildirdi.

CHP İlçe Yönetimi olarak seçimlerden büyük başarılarla çıktıklarını anlatan Yürekli, partilerinin 2015 seçimlerinde ülke genelinde de benzer bir başarıyı yakalamasını umut ettiklerini sözlerine ekledi.

İlçe Yönetiminin görevi bırakmasının ardından bir ay içerisinde olağanüstü kongrenin yapılacağı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    YETMEZ!. Merkez Yönetimi de görevi bıraksın ve pılıyı-pırtıyı tolayıp... Nasıl olsa bir işe yaramıyorlar,bari boşuna yer işgal etmesinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer