O ilde olağanüstü kongre kararı!

CHP Antalya İl Yönetimi, olağanüstü kongre kararı alındığını ve kararın CHP Genel Merkezi'ne iletildiğini bildirdi.

O ilde olağanüstü kongre kararı!
O ilde olağanüstü kongre kararı!
GİRİŞ 19.09.2014 20:06 GÜNCELLEME 19.09.2014 20:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Antalya İl Yönetimi'nden yapılan yazılı açıklamada, yönetim olarak 30 Mart seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret edilerek Antalya'da kongreye gitme arzusunun iletildiği kaydedildi.

Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda kongre kararının Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardına bırakıldığı belirtilen açıklamada, "Sözümüzü tutarak genel merkezimizin devam etmemiz yönündeki tavsiyelerine rağmen il yönetim kurulu olarak bugün oy birliğiyle olağanüstü kongre kararını almış bulunmaktayız" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, kararın parti genel merkezine de iletildiği kaydedilerek, CHP Genel Merkezi'nin uygun gördüğü tarihte il kongresinin gerçekleştirileceği bildirdi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Partimize ve Antalya'mıza aldığımız bu karar hayırlı olsun. Yeni görev alacak arkadaşlarımızla partimizi daha ileriye taşımak adına elimizden gelen çabayı göstereceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • emrullah 9 yıl önce Şikayet Et
    neden referandum yapmiyorsunuz mültecileri türkiye ye alalim mi almayalim mi diye. sayin basbakanim sayin arinc sayin numan kurtulmus neden halka sormuyorsunuz mültecileri türkiye ye alalim mi almayalim mi diye??? ben ve benim gibi milyonlaarca insan var HAYIR mültecileri istemiyoruz diyenler- benim vermis oldugum vergiler nereye gidiyor? benim vergim ile mültecilere bakacaaksiniz sonra da o mülteci dedikleriniz yarin bana ve benim cocuguma silah cekecek yarin bu türk milletine kursun sikacaklara kucak aciyorsunuz bunlar yarin PKK li olacak ssonra bu isi kim temizleyecek??? adamlar daha simdiden cesitli sehirlerde kavga yaralama hirsizlik suclarina karismis durumda.HAYIR biz türk milleti olarak mülteci istemiyoruz sanki bizim karnimiz doyduda bir 1milyon mülteci bakacak durumdayiz eger cok parasi varsa devletin bu ülkeye o para ile fabrikalar yapsinlar issizlik azaslin yollar yapin demir yollari türkiye nin her yerine yapin türkiye nin her sehrine otoyollar yapin duble yol deyil otobahnlar yapin o paralar ile
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço