Dışişleri Bakanı'ndan o yorumlara tepki

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak'ta alıkonulan 49 personelin kurtarılması ile ilgili yapılan bazı yorumlara çok sert tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanı'ndan o yorumlara tepki
Dışişleri Bakanı'ndan o yorumlara tepki
GİRİŞ 21.09.2014 19:08 GÜNCELLEME 21.09.2014 19:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakan Çavuşoğlu, twitter hesabından Musul Konsolosluğu personelinin ülkeye dönüşü ile ilgili yapılan bazı yorumlara tepki gösterdi.

Çavuşoğlu, Irak'ta alıkonulan 49 görevlinin yuvalarına dönmesiyle ilgili bazı yorumları hayretle karşıladığını ve insani bulmadığını belirterek şunları dedi:

"Her şeyden önce 49 personelimizin burunları dahi kanamadan salimen ülkelerine ve yuvalarına dönmeleri önemliydi ve bu başarıldı. Bu başarıyı takdir etmek bir tarafa hasretin vuslata dönüşmesinin sevincine ortak olamayacak kadar vicdanları kararanların varlığı üzücü. Neticede devletimizin büyüklüğünü bir kez daha gösteren bir süreç tarihe şimdiden not düşülmüştür. Bu gurur hepimizindir."

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • kaan dobra 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemde Aydın Erkil gibi rumuzlular bitmezz. Arkadaşlar düşmanı dışarıda aramaya gerek yok.Bu tip adamlar ülkemde varken düşmana ne gerek var.Cumhurbaşkanı rehine operasyonu ile ilgili açıklama yapmış ancak adamlar hala siz niye her gün bize durumları hakkında yapılacak operasyonlar hakkında bilgi vermediniz diye bağırıyorlar ,adı üstünde GİZLİ ulan bunların kendilerine saygıları yokki ülkesine olsun.Terbiyesizler utanmadan bide altından bi çapanoğlu çıkar diyor sanki müneccimle bir münasebeti olmuş.yeter beee ağzınızı hayra açın biraz arının şu kıskanç ve çekememezlik triplerinden.Saygı gösterin biraz elini öpün demiyorum.....
    Cevapla
  • Ahmet Kayıkcıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    IŞİD VE ABD. Türkiye ışid operasyonun konsolosluk çalışanları sebebi ile giremeyeceğini onları riske atamayacağını söyledi ve imza atmadı. zaten abd nin elinde olan konsolosluk çalışanlarını serbest bırakıp teslim etti ki, "hadi bakalım şimdi bir bahanen kalmadı" diyerek operasyona Türkiyeyi de dahil edecekler.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Ağlarım, ağlatamam, hissederim, söyleyemem. !. Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım. Mehmet Akif Ersoy !
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    çok aydınlandık be aydın. masum ayağına yatıp chp hastalıklı beyin yapısı ile konuşuyorsun herkesin aklına göre zeka seviyesine göre açıklama olmaz zaten senin seviyende de açıklama olsa sen başka bir hastalıklı düşünce ile çıkarsın malesef toplumumuzda senin gibi hastalanmış beyinler var kanaatim o ki iyleşmezler yeterki bulaşıcı olmasın zehirlemesinler çevrelerini de aydınlık geleceğimize gölge düşmesin vesselam.
    Cevapla
  • aydın erkil 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİLİRSE. kimse rehinelerin kurtarılmasına üzülmemiştir bilakis sevinmiştir herkes. ama geçen süre zarfında hükümetin halkın aklıyla dalga geçmesine, halkı yalan yanlış yönlendirmesi ya da kandırması nedeniyle herkes tepki koyuyor koyacakta en tabi hakkımız. bizleri adam akıllı yönlendirseydiniz ya, devlet sırrı bahanesiyle çamura yatıyorsunuz ve bazı şeyleri açıklamak işinize gelmiyor desenize, reklamınız kötü olacak, itibarınız 5 paralık olcak yani. yakında bunun kokusu da çıkar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar