CHP'li İnce: Kulaklarım duymuyor

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, genel başkanlık yarışının devam edip etmediği sorusuna ilginç bir cevap geldi.

CHP'li İnce: Kulaklarım duymuyor
CHP'li İnce: Kulaklarım duymuyor
GİRİŞ 22.09.2014 15:26 GÜNCELLEME 22.09.2014 15:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, genel başkanlık yarışının devam edip etmediğini soran gazeteciye, "Kulaklarım duymuyor" diye cevap verdi.

285 TL'YE KAZAK VE GÖMLEK SATIN ALDI

İnce, 30 Mart mahalli seçimlerinde Yalova Belediyesi’ni CHP’nin kazanacağı üzerine o dönem AK Parti belediye meclisi üyesi olan Yalova Şoförler ve Kuaförler Odası Başkanı ile girdiği iddiayı kazanmıştı. İnce, iddiada kazandığı takım elbiseyi nihayet aldı. Bir mağazaya giden İnce, CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile birlikte elbisesini seçti. Kendisine toplam 285 TL tutarında bir kazak ve gömlek satın alan İnce, Ulutürk’e de sarılarak, "Kazak ağacım" diye takıldı.

KULAKLARIM DUYMUYOR

Bir gazeteci ise, İnce’nin il il dolaştığını hatırlatıp, "Genel başkanlık yarışı sürüyor mu" diye sordu. İnce, bu soruya, "Kulaklarım duymuyor" diye cevap verdi.
 

YORUMLAR 2
  • emrullah 9 yıl önce Şikayet Et
    neden referandum yapmiyorsunuz mültecileri türkiye ye alalim mi almayalim mi diye. sayin cumhurbaskanim durumlar iyi deyil ben bir akp li olarak size sesleniyorum bugün secim olsa akp olarak alacaginiz oy orani %30 gecmeyecek cünkü bu mültecileri irak ve suriyelileri türkiye ye gelmeleri hele de türkiye nin dört bir yanina dagilmalari hic ama hic iyi olmadi türk halki bu konuda cok rahatsiz.kiminle nerde sohbet ediyorsak herkes bu konuda cok rahatsiz türkiye deki kürtler yetmemis gibi bir de irak dan suriye den kürt getirdiniz türkiye ye bunlar yarin basimiza bela olacaklar suanda bile bazi sehirlerde suriyeliler ile türkler arasinda kavgalar baslamis durumda.bu suriye ve irakdan gelen mülteciler yüzünden türk halki size cok kizgin.türklerin vermis oldugu vergiler mültecilerin maaslari ödeniyor kiralari ödeniyor ben bu devlete verdigim vergileri mültecilere verin diye mi devlete vergi ödüyorum diyorlar.bu mülteciler suriyeli kürtler yarin bize askerimize polisimize silah cekecekler 50sene sonra türkiye kalmayacak kürdistan olacak bu topraklar. kahvelerde caybah
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    takım elbise az.... Üç beş kasa da bir isteseymiş ince ince ziftlenirdi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün