HDP'li vekil şimdi de yol kesti!

Daha önce doktoru darpıyla tepki alan HDP Van milletvekili Özdal Üçer, şimdi de yol kesmeyle gündeme geldi.

HDP'li vekil şimdi de yol kesti!
HDP'li vekil şimdi de yol kesti!
GİRİŞ 23.09.2014 06:18 GÜNCELLEME 23.09.2014 06:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Üçer, uyuşturucu ihbarı üzerine Başkale-Van yolunda kontrol oluşturan polise müdahale ile suçlandı. 22 polis imzalı tutanakta olay, “Üçer’in bulunduğu araç trafik akışını engeller bir vaziyette durdu” diye anlatıldı.

Tutanaklara göre, “Bu yetkiyi nereden alıyorsunuz, neye dayanarak burada çalışma yapıyorsunuz, burası dağ başı mı, siz terörist misiniz” diye polislere tepki gösterdi. Üçer daha sonra aramak istenen aracın yanına giderek “Ben vekilim, burdan ayrılmıyorum. Siz de uygulama yapamazsınız” dedi. Üçer durdurulan araç sürücüsüne de “Kimse sizi burada bekletemez. Yolunuza devam edin” dedi. Üçer’in gelen polisleri kameraya çekti. Araç emniyete çekildi. (Star)

YORUMLAR 2
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK DEVLETİNE BU DURUM ANLATILMALI. Türk Devleti' altı aylığına halkın huzura kavuşması için çekilmeli. Yoksa gelecek günler endişe verici.
    Cevapla
  • big_day 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIKLARI SINIRLANDIRILMALI. Genellikle kürt vekillerin dokunulmazlığı gangster gibi kulandıklarına şahit oluyoruz.bunun yanında ölmüş olan bir trabzon milletvekilinin savaştan nce suriyeden altın kaçakçılıı yaptığı arabasını ihbarı alan polislere arattırmadığını duymuştuk.bu dokunulmazlık işi siyasi suikastlara sebep olmayaca biçimde sınırlandırılmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!