CHP'li İnce başörtüsünü hazmedemedi

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce temel eğitim kurumlarında başörtüsünün serbest bırakılması hakkındaki yazılı açıklama yaptı.

CHP'li İnce başörtüsünü hazmedemedi
CHP'li İnce başörtüsünü hazmedemedi
GİRİŞ 25.09.2014 11:41 GÜNCELLEME 25.09.2014 11:42
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 Muharrem İnce açıklamasında, "Hükümetin son olarakAvrupa İnsan Hakları Mahkemesinin zorunlu din dersleriyle ilgili verdiği kararı tanımadığını açıklaması, hemen ardından sanki bu karara karşı bir meydan okuma niteliğinde olan temel eğitim kurumlarında başörtüsünü serbest bırakma kararı, aymazlıktan öte bu sürecin bilinçli biçimde geliştirildiğinin örneklerinden biri olmuştur. Bu iki gelişme diğer gelişmelerle birlikte düşünüldüğünde halkı hızla meşru müdafaa noktasına götürmektedir. Çünkü ortada hukuk yoktur, hukuku tanımamazlık vardır. Böyle bir durumda herkesin kendi hukukunu dayatacağı bir ortamın oluşması kaçınılmaz olacaktır. Aldığınız karar Cumhuriyet’e meydan okumaktır" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 7
  • veli taşkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    ne chp nede aihm yi tanıyoruz bas git. işte itiraf budur aihm nin islam düşmanı olduğunun itirafıdır bu yazı bu özgürlük onlara misilleme olmuş
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    başörtüsü ile ilgili haberlerde. chp nin başörtüsüne eleştiri getirmezse haber degeri olur.yoksa bence haber değeri yok.çünkü tutumları belli.
    Cevapla
  • şenol gökmen 9 yıl önce Şikayet Et
    SEN RAKINI İÇ DE FAZLA KONUŞMA. sen ve senin gibilerin neye ve kime hizmet ettiğini bu millet iyi biliyor.sen kendi işine bak ayık kafa ile saçma sapan kunuşup milletin asabını bozma.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl aymazlık olan bu milletvekilinin sözleridir. Milletvekili olmak başka adam olmak başkadır. Mesela CHP bazı yerlere kimi aday olarak da koysa milletvekilliğini kazanır.. Adı milletvekili olsa da milletin vekili olmak yine ayrıdır. Müslüman milletin vekili genlerinde İslam düşmanlığı olan ve bu nedenle Müslümanlar lehine tek bir karar vermemiş AİHM’nın verdiği aleyhimize verdiği dayatma kararları tapılası bir dogma olarak görmez. Hukuk tanımamazlık var diyor. Tersinden doğrudur. Başörtülü kızlarımıza karşı halen hukuk tanımamazlık var bu CHP’li milletvekilinin yaptığı tam da bu milletin hukukunu tanımıyor. Hem burada ne demek meşru müdafaa? Birisinin başörtüsü özgürlüğüyle başını örtmesi başkasına bu özgürlüğe müdafaa hakkı mı verecek? Bunun neresi meşru. Bu apaçık saldırıdır. Bu CHP’lilerin azgınlıkları genlerine işlemiş. Halktan bu kadar tokat yedikleri halde bir türlü akıllanmıyorlar. Beter olsunlar inşallah.
    Cevapla
  • Mehmet ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    CEHALETE HAZIRLAMA PARTİSİ. chp zihniyet belli çıplak dolaşan insanları eleştirin birazda sokakta bir bayan mini etekle dolaşıyorsa bunun altında sizin önceden koydunuz kanunlar var şimdi ise akp var insanların kılıf kıyafetine karışmayan başörtülü bayanların istediği gibi eğitim gördü bir ülke var çatlayında patlayın artık bu ülke sizi söz sahibi yapmayacaktır .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak