Aysel Tuğluk'a sert tepki: Terörist gibi...

MHP Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun, Suruç'ta askere taş atan Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk'a sert tepki gösterdi.

Aysel Tuğluk'a sert tepki: Terörist gibi...
Aysel Tuğluk'a sert tepki: Terörist gibi...
GİRİŞ 25.09.2014 22:37 GÜNCELLEME 25.09.2014 22:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP'li Solgun, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesi Aysel Tuğluk, askere terörist gibi taş atıyor" dedi.

MHP Adıyaman İl Başkanı Mithat Solgun, partisinde düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde taş atarken fotoğrafı çekilen Milletvekili Aysel Tuğluk'a tepki gösterdi. Tuğluk'un milletvekili olarak örnek olması gerekirken davranışından dolayı eleştiren Solgun, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bir üyesi Aysel Tuğluk, askere terörist gibi taş atıyor. Bu kadın bir milletvekili, bunlar terörist ruhlu oldukları için orada topluma örnek olması gerekirken gidiyor orada askere, polise taş atıyor" ifadelerini kullandı.

MHP'li Solgun, Tuğluk'u davranışından dolayı kınadığını ifade ederek şunları söyledi: 

"Bir milletvekilinin taş atması bence teröristlik bir suçtur. Bu yüce meclisin bir üyesi bu çok daha dikkatli olacak ki oradaki insanlara örnek olması lazım. Dünyanın hiçbir ülkesinde hiçbir milletvekili böyle bir şey yapmaz. Bu askerlerin polislerin burada bulunma amacı nedir? O güvenlik kuvvetleri Suriye’den gelen sözde bu Aysel Tuğluk gibilerinin savunduğu, o Kürtlerin güvenini sağlamak için, o asker ve polis oraya gitmiş. Sen tutuyorsun polisi askeri taşıyorsun. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Orada zaten dinamik gibi doldurulmuş kitleler var. Ajite edilmiş gençler var. Sen bir milletvekili olarak bu askere polise taş atarsan oradaki genci kontrolsüz gençleri nasıl kontrol edecek. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bunlar hepsi neyin sonucu ? Bunlar hep açılım zırvasının verdiği şımarıklığın sonuçları. Herkes haddini bilmesi lazım. Düşünün bir milletvekili 'yüce parlamento' diyoruz. Buranın bir üyesi eline alıyor taşı, polise askere atıyor. Ben bunu lanetliyorum, kınıyorum, sorumluları da gerekeni yapmaya çağırıyorum."

YORUMLAR 1
  • adem özdemir 9 yıl önce Şikayet Et
    İbretlik. Keşke 1 gram insan olsaydınız da Kobani'de işit'e taş atma yüreğiniz olsaydı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Enkaz edebiyatı' yapan CHP'nin İzmir'de yaptığı borç ortaya çıktı!
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’