Kılıçdaroğlu'ndan 'kara harekatı' açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Asker bugünler için vardır' sözlerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan 'kara harekatı' açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan 'kara harekatı' açıklaması
GİRİŞ 28.09.2014 01:28 GÜNCELLEME 28.09.2014 01:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , aşçılarıyla önlü Bolu'nun Mengen ilçesinde düzenlenen 30'uncu Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali'ne katıldı.

Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Asker bugünler için vardır'' sözlerine cevap verdi.

ASKERİN BAŞKA ÜLKE TOPRAKLARINA GİRMESİNİ İSTEMİYORUZ

CHP lideri , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın IŞİD'e karşı kara harekatı düzenlenmesi yönündeki açıklamalarıyla ilgili olarak, ''Önce tezkerenin içeriğine bakacağız. Biz Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başka bir ülkenin topraklarına girmesini istemiyoruz. Sıcak savaşın bir unsuru olmasını istemiyoruz. Bu düşüncemizi defalarca dile getirdik'' diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • sadık yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP Kesin ve kesin bu milletin partisi DEĞİLDİR. (CHP = İttihat ve Terakki Kopyası ). Nedeni çok basit. Musul konsolosluğundan kaçırılan 49 personelimiz Işid in elinde iken savaşın diyordu ve hiç ümidi yoktu personelimizi kurtaracağımızdan. Amacı Işid tarafından bu 49 personelimiz şehit edilsin ve hükümeti bununla düşürebilir miyiz planları vardı bu şerefinden şüphe ettiklerimin vekilleri... Şimdi o ümitleri de suya düşünce bu sefer asker Irak'a Suriye'ye girmesin naraları atıyorlar. Bunlara oy veren O % 23 lere acıyorum ve İttihat terakki kopyası bu ihanet çetelerine bu halk mutlaka gereken şamarı 2015 seçimlerinde de verecektir. Vatanını seven, Geleceğini aydınlık görmek isteyen ve evlatlarına büyük Türkiye'yi teslim etmek isteyen herkes AKP ye oy vermelidir.
    Cevapla
  • metin akdağ 9 yıl önce Şikayet Et
    EYYY KILIÇDAROĞLU!!!. ASKERİN GÖREVİ; 30 Ağustoslarda, 29 Ekimlerde, 19 Mayıslarda tankıyla topuyla tüfeğiyle gösteri yapma mesleği değildir. Askerlik tabi ki mazlumların hakkını koruma ve zalimlerle savaşma sanatıdır. Senin için askerlik sadece çelenk koymak ve selam durmaktan ibaret olabilir. Ama TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ
    Cevapla
  • enver kaymakçı 9 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'nın ipi?. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız daha iyisini bilirler ama Amerikanın ipi ile kim kuyuya indiyse kuyuda kalmıştır.Kanı kanla değil suyla yıkamaya çalışmak lazımdır..Kobanide önce kalıcı bir ateşkes sağlanmalı sonra da Araplar ve Kürtler Türkiye gözetiminde masaya oturmalıdır.Amerikan aklına uymak yarayı derinleştirir.Türkiye bütün nüfuzunu daha fazla kan dökülmemesi için kullanmalıdır.Bunu da yapabilecek güçtedir.Savaştan ne Kürtlerin ne de Arapların çıkarı var.Ancak Amerikan silah tekellerinin çıkarı var.Amerikan kongresi Obamacare denilen fakirlere(çoğu da Afrika kökenlidir)sağlık yardımlarını keserken trilyon dolarlık silah harcamalarını ise anında onaylıyor.Müslüman memleketlerini müslüman kanıyla yoğurmak için.Asker ülke savunması için var ama doğru ve yerinde kullanmak da elzemdir.
    Cevapla
  • turhan duzcu 9 yıl önce Şikayet Et
    BOŞŞŞŞŞ... yoruma bile eğmez ..yorumsuz..
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    KOMUTAN. bilir canım siz nerden bileceksiniz. Oy vermeyi bilmez ama sınır ötesi harekata kafası iyi çalışır. Haa bir de su orucu. Rakıyı artık susuz içiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'