Çelik: Silahlar toprağa gömülecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik Şanlıurfa'da açıklamalarda bulundu.

Çelik: Silahlar toprağa gömülecek
Çelik: Silahlar toprağa gömülecek
GİRİŞ 05.10.2014 15:57 GÜNCELLEME 05.10.2014 15:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Şanlıurfa'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından bir çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Bakan Çelik, dili, dini ve ırkı ne olursa olsun herkesle etle tırnak gibi olduklarını kaydederek, bölgede kan ve gözyaşının dinmesi için silahların toprağa gömülmesi gerektiğini söyledi.

Çelik: ''Silahtan ve tetikten eller çekilecek ve bu çerçevede yapılması gereken atılması gereken birçok adımı attık ve atmaya devam edeceğiz. Ama silah kabul edilemez. Yeteri kadar bu bölgede sıkıntı ve çileler var.

Biz kendi bünyemizde etle tırnak olmuş Kürt, Türk ve Arap kardeşlerimiz arasında kesinlikle artık silah konuşulmamalıdır. Bizim aramızda dostluk, barış, sevgi ve kardeşlik olmalıdır. Huzurun ve barışın kök salması ve kökleşmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    TOPRAĞA GÖMMEK NE DEMEK. Törör ancak ,teöristlerin teslim olup,silahlarını devlet yetkililerine teslim etmesiyle sona erer... öyle silahları gömmek ne demek,kanunda varmı böyle birşey,tabancayla ,bıçakla suç işliyen kişiler ,suç aletlerini toprağa gömüp mü teslim oluyor ,yada yakalanıyor,silahımı toprağa gömdüm,kafam eserse topraktan çıkarır ,yine kullanırım mı diyor. bir devlet büyüğünün bu şekilde konuşması,teörşste silahları toprağa gömün,yetkililere teslim etmeyin demesi büyük densizlik.
    Cevapla
  • hacı 9 yıl önce Şikayet Et
    inş.arzumuz bu yöndedir.. erdoğan geldi,ülkede ayrımcılık yok oldu tarih oldu.birileri yine fitne fesat ile ortam huzuru karıştırma peşini bırakmıyorlar.biz onları biliyoruz.inanın bu halk artık sadece huzur istiyor.işim olsun evim olsun çocuklarım olsun mutlu olayım peşindedirler.fakat;akılsızlığı bırakmayanlar,lütfen artık bu oyunlarda oynamayalım,en güzel oyun huzur oyunudur.yaşamak oyunudur.bir olacağız gür olacağız ve daima huzurlu olacağız.inş.ülkemiz daha da huzurlu olacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası