Davutoğlu'ndan akademisyenlere müjde!

Başbakan Ahmet Davutoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'ndan akademisyenlere müjde!
Davutoğlu'ndan akademisyenlere müjde!
GİRİŞ 05.10.2014 17:52 GÜNCELLEME 05.10.2014 17:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı bayramlaşma programına katıldı. Başbakan Davutoğlu AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Haliç Kongre Merkezi'ndeki bayramlaşma programında konuştu.

AKADEMİSYENLERE ZAM

Başbakan Davutoğlu, "İnşallah bayramı müteakip yapacağımız bir yasal düzenlemeyle akademisyen kadrosunda çalışan araştırma görevlilerimizle Maliye'de, Hazine'de, Dışişleri'nde, diğer yerlerde göreve başlayanlar arasındaki fark tamamıyla kapatılacak ve yaklaşık yüzde 35'lik bir zam ile genç akademisyenlerimiz de diğer bütün akranları gibi aynı haklara sahip olacaklar" dedi.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • taner taner 9 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN YORUMCU KARDEŞLERİM : ERDAL GENCER VE ÖZGÜR COŞKUN. memlekette ne kadar lise mezunu polis ya da astsubay ya da hemşire olduğunu söyleyebilmek için öyle enine boyuna detaylı araştırma yapmaya gerek yok. hemen cahillikle yaftalamayın öğretmenin cahiliymiş. Allah aşkına bir karakolda ayak ayak üstüne atıp çay içmeyi kendinize iş sayıp da öğretmenlik mesleği ile kıyaslamayın. ben de yeni öğrendim öğretmenler 350 bine arsa alıyormuş. özür dilerim benim aldığım maaştan haberim yokmuş. o kadar cahilim. bir öğretmen olarak.
    Cevapla
  • murat cg 9 yıl önce Şikayet Et
    Hak Adalet. Hak, Adalet ,Herkesin haykırdığı iki kelime, işçiler memurun iki katı alıyor, 4 c liler 4 lira alırken 1 lira almaya başladı, öğretmenler diğer meslek gruplarıyla aralarında maaş farkı görmek istemiyor, devler memurları arasında dahi maaşlar arasında uçurumlar var, Ben kısaca yorumlardan çıkardığım daha doğrusu halkın sesine kulak verdiğim 5 dk da öğrendiklerim. Umarım birileri de kulak veriyordur. Alın size Basit bir hesap, lise mezunu 1750, 2 yıllık mezunu 2000, 4 yıllık mezunu 2250 , yüksek lisans mezunu 2500, doktora 2750, doç 3000, prof 3250. bakın kim haksızlık yaptın diyebilir. İLLEDE ADALET.
    Cevapla
  • orhan 3755 9 yıl önce Şikayet Et
    haksız yorumlar yapılıyor.. şu anda ülkenin temel kurumlarından biri olan meb öğretmenlerine gereken önemi vermeyip ekonomik olarak rahatlatmadığından milletin ağzına sakız oluyoruz.yazıklar olsun......
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    hükümetin yanlışları. Akedemisyenler türkiye'ye bir şeyler katmalı salla başı almaaşı yanlış her sene Bir tez hazırlayıp yaşamı kalitesini kanunlarda ve yaptırımlardaki eksiklikleri tespit etmeyenlere vatandaşın devletle ve bürokrasi ile hayatını kolaylaştıracak tezler hazırlamayan lara bu maaş çok bile.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce hakimler ve savcılar, şimdide.... Ama böyle olmaz ki. Bunun neresi adalet. Neden memurlar arasında ayrımcılık yapılıyor. Piyasaya her gün çaktırmadan zam geliyor. Memurun maaşı günden güne eriyor. Memursenin hükumetten bir sürü talebi, var ama hepside çok komik. Doğru düzgün memurun ihtiyacını bile bilmiyorlar. Gerçek adaletse ve Mahkeme-i Kübra da hesap verememekten korkuyorlarsa; 1- Ücretlinin gelir vergisi sabit kalacak 2- Kamu işçileri gibi bütün memurlar da 6 maaş ikramiye alacak (3 ayda bir 40 tl gibi komik bir rakam değil) 3- Emekli maaşları ve emekli ikramiyeleri kamu işçisi gibi verilecek. O zaman ben ben sizin alnınızdan öper, hakkımı da helal ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat