Ülkü Ocaklarından protestolara sert tepki

Ülkü Ocakları, dün yaşanan olaylarla ilgili çok sert bir açıklama yaptı.

Ülkü Ocaklarından protestolara sert tepki
Ülkü Ocaklarından protestolara sert tepki
GİRİŞ 08.10.2014 16:00 GÜNCELLEME 08.10.2014 16:01
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, dün yapılan eylmlere dair yazılı bir açıklama yaptı. İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından yapılan açıklamada, 'Türk Milliyetçileri iktidara geldiği gün, bugün sokaklarda ortalığı yakıp-yıkarak; insanlarımızı tehdit ederek propaganda yapan PKK terör örgütü mensupları IŞİD terör örgütünü mumla arayacaktır' denildi.

"İSYAN PROVASI"

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "IŞİD'in Ayn El Arab'a saldırısını gerekçe gösteren terör örgütü PKK yanlıları, İstanbul'da okul, otobüs, bankamatik, benzinlik, PTT şubesi ve sivil araçları yakarak aleni olarak bir şehir isyanı provası gerçekleştirmeye çalışmış özellikle Ülkü Ocaklarımızın bulunduğu binalara saldırılmak istenmiş ancak, duyarlı yüce Türk vatandaşı tarafından engellenmiştir.

"2 TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BİRBİRİNE DÜŞMESİ TÜRK MİLLETİNİ İLGİLENDİRMEZ"

Hükümetin destekleyerek palazlandırdığı 2 terör örgütünün birbirine düşmesi sonucunda yaşanan hadiseler Türk milletini asla ilgilendirmemektedir.

"KALLEŞLERE GEÇİT VERİLMEMELİ"

Kaos ortamından yararlanmak isteyen terör örgütü mensupları provakasyona üniversitelerden devam etmek istediği açıkça ortadadır.Türk Milleti'nin huzurunu bozmak isteyen kalleşlere geçit vermemeli ve bu kişileri tespit ederek adaletin önüne çıkarmalıdır.

"HÜKÜMET ACZ İÇİNDE"

Bu süreçte bizlere düşen tek bir görev vardır, o da milletimizin oy verdiği hükümetin ne kadar acz içinde olduğunu yine milletimize gösterebilmektir.

"MİLLİYETÇİLER İKTİDARA GELDİĞİNDE IŞİD'İ MUMLA ARARSINIZ"

Türk Milliyetçileri iktidara geldiği gün, bugün sokaklarda ortalığı yakıp-yıkarak; insanlarımızı tehdit ederek propaganda yapan PKK terör örgütü mensupları IŞİD terör örgütünü mumla arayacaktır. Adı ne olursa olsun hiçbir terör örgütü milletimizi tehdit edemeyecek; Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarına yaklaşma cüretini dahi gösteremeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütlerinin cirit attığı; kirli oyunların sahnelendiği bir coğrafyada asla ve asla terör örgütleriyle iş birliği yapmayacak, milletinin menfaatlerini her şeyin ve herkesin üzerinde tutacaktır"

YORUMLAR 22
  • MUHAMMED NUMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    "MİLLİYETÇİLER İKTİDARA GELDİĞİNDE IŞİD'İ MUMLA ARARSINIZ". "MİLLİYETÇİLER İKTİDARA GELDİĞİNDE IŞİD'İ MUMLA ARARSINIZ" bu söz bunlardan daha beterini biz üreteceğiz manasına gelmektedir.
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    ADAM HALA İKTİDAR HAYALİ KURUYOR. peki adama sormazlar mı hani sen iktidarda iken apopyu idamdan neden kurtardın? neden o zaman terör yandaşlarına gereken cevabı veremedin ya da vermedin? bence siz siz olun iktidar miktidar hayalinden vazgeçip bir an evel kendinize bir büsküvit dükkanı açın...
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ....... zaten bu yüzden iktidar olamıyorsun.zaten ülkücülüğü milliyetçiliği hiç anlamadım bu güne kdr.bir insan halis müslümansa benim gözümde yeterlidir.ırkı ne sokuyorsun devreye kardeşim...
    Cevapla
  • @gumushanem29 9 yıl önce Şikayet Et
    Helal. Bugüne kadar yapılmış en sağlam açıklama.Bu arada ülkücüler teröristleri sopalarla Sultanbeyli merkezden kovdu.
    Cevapla
  • ahmet basar 9 yıl önce Şikayet Et
    BU OLAY ÇIKARANLARA BİR KUŞÇU ZALIM. Zamanın birinde delikanlı babayiğit adamın biri Evinin damında KUŞÇU luk yaparmış. Mahalleli bu kuşcudan rahatsız olduğu için mahalle camisinin hocasına giderek durumu cuma vaazında dile getirmesini ve kuşcunun mahallelerinden gitmesini is.temiş. Hoca da peki deyip mahallleliyi göndermiş. Cuma günü gelip çatıp hoca namaz için sele vermeye çıkarken sarhoşun biri hocaya musallat olur ve rahatsız eder. O sırada yanlanrından geçmekte olan kuşçu olayı görünce "Sen nasıl hocamızı rahatsız edersin "deyip sarhoşu yakapaça dışarı atar ve hoca da selayı okumaya devam eder. sünneti kıldırdıktan sonra hutbeye geçer ama mahalleli sabırsızlanır. hoca kuşcu için nasıl hutbe verecek diye ama hoca dayanamaz hutbe sonunda mahalleliye hutbeden "HER MAHALLEYE BİR KUŞÇU LAZIM" der. Bizim ülkemizinde böyle olay çıkaranları yaka paça edecek KUŞÇULARA İhtiyacımız var. Oda ÜLKÜCÜ GENÇLİKTİR. Bu sıkıntılar ülkücü gençliğn uyanışta olmayışındandır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı