Önder'den açıklama: Hepimizin muradı...

Başbakan Yardımcısı Yalçın AKdoğan ile görüşen HDP'li Önder açıklamalarda bulundu.

Önder'den açıklama: Hepimizin muradı...
Önder'den açıklama: Hepimizin muradı...
GİRİŞ 09.10.2014 11:44 GÜNCELLEME 09.10.2014 11:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kobani'ye destek için eylem çağrısı nedeniyle hükümetin sert tepki gösterdiği HDP'den bir heyet Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile görüştü. Görüşme 10.00'da Başbakanlık'ta başladı.

Görüşmenin ana gündem maddesi Kobani'ye destek için HDP'nin yaptığı eylem çağrısı ve sonrasında çıkan olaylar oldu.

''ÇÖZÜM, ANLAMLI DİYALOG SÜRECİNİ KAYBETMEMEKTEN GEÇİYOR''

Görüşmenin ardından HDP heyetinden Sırrı Süreyya Önder şunları söyledi: "Öncelikle bu son olaylarda hayatını kaybeden 23 kardeşimize başsağlığı diliyoruz. Gelinen noktayı Sayın Akdoğan ile değerlendirdik. Kaygılarımızı ilettik, kaygılarını dinledik. Burada edindiğimiz izlenimleri eş genel başkanlarımıza aktaracağız.

Hepimizin ortak muradı Sayın Öcalan’ın başlatmış olduğu müzakere sürecini sekteye uğramadan bütün ülke için bir demokratik kazanıma dönüşecek şekilde ilerletmek. Gelinen noktada vahim katliamlar var. Bugün tüm bunların çözüm şekli anlamlı diyalog sürecini kaybetmemekten geçiyor."

YORUMLAR 10
  • Osman Bilgiç 9 yıl önce Şikayet Et
    HADİ SIRRI. Hadi Sırrı Kobanede de Işidin önüne yatsana ne duruyorsun.Şimdi çıkmış utanmadan Mehmetcikten ve Türkiye Cumhuriyetinden medet bekliyorsun.Kobanedeki sorun iki terörist grubun çatışması bizi bağlamaz.
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    KUZU POSTUNA GİRMİS HDP Lİ SİYASİLER , KCK LI HAİNLER , PKK LI KASAPLAR ...!. türkiye tarihi sizi ve hdp yi pkk yı vahşice öldürülen 23 ölüm ün linçle , ateşle yakma ile yaptığınızı tarih sayfalarına yazacaktır ...! unutmayın ...!
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    şımarıklar. gezinin arkasındada siz vardınız.başınız sıkıştımı hemen yelkenleri suya indiriyorsunuz.pkk nın katlettiği ve katletmeye devam ettiği yüzlerce kürt umurunuzda bile değil.suriyede 250 bin insan katledildi .türkiyenin insanlara kapıyı açmasına bile bize ne diye propaganda yürüten siz iki yüzlü şımarıklar, kobanide sivil halkın nerdeyse tamamı türkiyeye gelmişken orda savaşan kişiler için türkiyenin kendin ateşe atmasını bekliyorsunuz.sizin derdiniz kürtler falan değil,insan hakları ,ihlali hiç değil. Allah bazı insanları sırf yeryüzünde bozgunculuk ve fitne yapsın diye yaratmış sizde işte onlardansınız .sadece bunun gereğini yerine getiriyorsunuz
    Cevapla
  • Sarcan 9 yıl önce Şikayet Et
    Oturun oturduğunuz yerde.... Gül gibi ülke Türkiye'nin kıymetini bilin. Türk milletinden daha musaamalı millet de bulamazsınız. Devlet kurmak metropolde gecekondu kurmaya benzemez. Gördünüz Kobani'de ne olduğunu! Kobani'de devlet kurmaya yeltenen PKK ve türevleri, bir örgüt karşısında darmadağın oldu. Yine dönüp kan kusturduğunuz Türkiye'den medet umuyorsunuz.....
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    YUMURTA ZURNANIN AĞZINA DAYANINCA YA ÇALANI PATLATIR YADA ZURNAYI...... Belliki bu sefer çalanı patlatmış ki, hükümetin kapısını aşındırmaya başlamışlar. Lakin naneyi yiyen kaşığınıda yanında taşımasını bilecek, ne bu ülke eski TÜRKİYE nede bu millet eski MİLLET. Aklınızı başınıza toplayın ve aklının zekatı sizi ömrünüz boyunca idare edecek insanların başına torba geçirmeye çalışmayın. Çünkü size verilen sürenin sonuna geldiniz ve bilin ki elinize aldığınız iğneyle patlatırm diye tehdit ettiğiniz balonu bu millet bir patlatırsa çıkan ses eskiden patlayan balonlarınınkine hiç benzemeyecek. Çünkü bu balonu şişirenin nefesi öncekilerinkinden çok farklı....oturun oturduğunuz yerde yada buyrun Suriyede yerinde Kobanide gidin konuşacağınıza halkınız için savaşın....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti