Muharrem İnce'nin yeri doldurulamadı

Milletvekili Muharrem İnce’nin genel başkanlığa adaylığı nedeniyle boşalan grup başkanvekilliğine atanan olmadı.

Muharrem İnce'nin yeri doldurulamadı
Muharrem İnce'nin yeri doldurulamadı
GİRİŞ 14.10.2014 10:54 GÜNCELLEME 14.10.2014 10:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk iki turda desteklediği adaya yeterli oy çıkmamasına kızan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel seçime kadar üçüncü grup başkanvekilliği koltuğunu “boş” bırakmaya karar verdiği belirtiliyor.

İKNAYA ÇALIŞIYORLAR
Habertürk'te yer alan habere göre grup başkanvekilliği yarışında kendisinin işaret ettiği PM üyesi ve Ankara Milletvekili Levent Gök’e ilk 2 turda destek verilmemesine tepki gösteren CHP Lideri, bugün yapılması planlanan grup başkanvekilliği seçimlerini askıya aldı.

GENEL SEÇİME KADAR KOLTUK BOŞ KALACAK
Kılıçdaroğlu’nun, İnce’den boşalan grup başkanvekilliği koltuğunu genel seçimlere kadar “boş” tutma eğiliminde olduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun bu görüşünü kurmaylarıyla da paylaştığı ifade ediliyor. 3 grup başkanvekilliği koltuğundan 1’isinin seçimlere kadar boş tutulmasının hoş bir görüntü oluşturmayacağını savunan bazı parti yöneticilerinin ise seçimlerin kaldığı yerden yapılması için Kılıçdaroğlu’nu ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor.

İLK İKİ TUR
Bayramdan önce yapılan seçimlerin ilk turunda parti içi muhalefetin desteklediği İzzet Çetin’e 47 oy çıkarken, Kılıçdaroğlu’nun destek verdiği Levent Gök 45 oyda kalmıştı. İkinci turda Çetin oylarını 49’a çıkarırken, Levent Gök 46 oy almıştı.

YORUMLAR 1
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    anti demokratik chp. başkanın adayı olmaz sa olmaz :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı