Arınç: Çözüm süreci zehir içmek gibi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, çözüm süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arınç: Çözüm süreci zehir içmek gibi
Arınç: Çözüm süreci zehir içmek gibi
GİRİŞ 15.10.2014 17:56 GÜNCELLEME 15.10.2014 18:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Çözüm süreci, avuçta ateş tutmaya benziyor. Bu zor işin altına bütün vücudumuzu koyduk. Zehir içmek gibi, belki iktidardan gitmek gibi" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Adıyaman Danışma Meclisi Toplantısı'nda, 2015 seçimlerini de kazanacaklarını, kazanmaya mecbur olduklarını söyledi.

"Bugünkü istikrarın bozulduğunu düşünün mahvoluruz. Geleceğimiz çok büyük karanlığa gider" diyen Arınç, şöyle devam etti:

"İnanın mevcut partilerin içerisinden bir tanesi bile Türkiye'yi yönetecek kapasiteye sahip değil. Kazanamaz, seçemezler de diyelim ki seçildiler, bizim kabahatimiz yüzünden... Ülke iki yıl içinde karanlığa gider, 6 ay maaş ödeyemez bunlar. Bir tek çivi çakmaz bunlar, yollar olduğu gibi kalır, hastaneye para bulamazlar. Bizim zamanımızda bereket var, bereket. Biz parayı iyi kullanıyoruz. İyi yolda kullanıyoruz. Bizde yolsuzluk yok hamdolsun. Gece gündüz çabalıyoruz, bu yollar, bu hastaneler, tüneller böyle oluyor. Denizin içine havaalanı yapmak böyle olur. Denizin altına Marmaray yapmak böyle oluyor. Kıbrıs'a, denizin 250 metre altından su götürmek böyle oluyor."

Eski hükümetlerin çalışmalarına da değinen Arınç, eskiden mazeretin kolay olduğunu "paramız yok, yapamıyoruz" dediklerini söyledi.

Arınç, "Biz olmazsak, Allah'ın takdiridir, yanlış yapar, hata yaparsak, büyüklenirsek, sözümüzden dönersek, birbirimizin ayağını kaydırmaya çalışırsak, ihlastan uzaklaşırsak Allah bize ders verir. Dersi sadece biz almakla kalmayız, memlekete çok büyük kötülük yapmış oluruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    NE YAPACAKSINIZ AÇIKLAYINDA O ZAMAN KARAR VERSİN MİLLET ! !. Çözüm sürecinde ne yapacaksınız açıklayında o zaman iktidardan gidip gitmeyeceğinize karar versin millet ! ! ! AMA BURADAN ŞİMDİDEN SİZİ UYARIYORUM BU MİLLETTEN ALMADIGINIZ HİÇ BİR YETKİYİ ÇÖZÜM SÜRECİNDE KULLANMA HAKKINIZ YOKTUR ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Millet size türkiyeyi bölesiniz diye iktidara getirmedi ! ! ! ! MİLLET size oy verirkende sizde millete "biz türkiyeyi bölecez demediniz" ! ! ! YANİ ne şartlarla iktidara geldiyseniz o şartlarla devam edin MİLLET SÜPRİZİ istemıyor ona göre ! ! ! MİLLETTEN yetkiyi alırken başka aldıktan sonra başka akp görmek istemıyoruz ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi