CHP heyeti TÜSİAD'ı ziyaret etti

CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Faik Öztrak’ın da aralarında bulunduğu heyet TÜSİAD’ı ziyaret etti.

CHP heyeti TÜSİAD'ı ziyaret etti
CHP heyeti TÜSİAD'ı ziyaret etti
GİRİŞ 21.10.2014 14:01 GÜNCELLEME 21.10.2014 14:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP heyeti burada TÜSİAD Başkan Yardımcısı Cansen Başaran Symes ile görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Enis Berberoğlu, CHP kurultayı sonrası görev değişikliği ile iş aleminden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak göreve başladığını ve bu çerçevede ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Berberoğlu, “Çok zamanında bir toplantı oldu. Dünyada ve Türkiye’de jeopolitik riskin ve ekonomik riskin arttığı bir dönemde önemli bir fikir alışverişinde bulunduk. Bu fikir alışverişinin önümüzdeki dönemde sürmesi konusunda da mutabakata vardık” dedi.

CHP’nin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten Cansen Başaran Symes ise, “Yeni ekibe görevlerinde başarılar diliyoruz. Her zaman olduğu gibi aslında TÜSİAD için yeni bir şey değil. Biliyorsunuz ki biz gerek hükümet, gerekse tüm partilerle çalışmalarımızı son derece şeffaf ve açık olarak paylaşıyoruz. İş dünyasından destek istenen her konuda görüşmeleri paylaşıyoruz. Dolayısıyla bu diyaloga geçmişte olduğu gibi her zamanki gibi bu şekilde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP heyeti, açıklamaların ardından TÜSİAD’dan ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHPliler ! ! !. Dün akşam kanal A' da, araştırmacı yazar Said Alpsoy'un, CHPnin yolsuzluk dosyasını açtığını bir göreydiniz ve ibret alaydınız ! hemde delilleriyle !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama