Cemaatin partisi kongre yapıyor

Cemaatin yedek partisi olarak anılan Merkez Parti, 1. Olağan Genel Kurulu'nu, yarın saat 11.00'de Genel Merkez toplantı salonunda yapacak.

Cemaatin partisi kongre yapıyor
Cemaatin partisi kongre yapıyor
GİRİŞ 24.10.2014 16:05 GÜNCELLEME 24.10.2014 16:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MP’den yapılan açıklamaya göre Genel Başkan Abdurrahim Karslı'nın açılış konuşmasıyla başlayacak olan Olağan Genel Kurul'da, Genel Başkan, Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu seçimleri yapılacak.

Bu arada parti genel başkanı Abdurrahim Karslı Genel Kurul öncesi açıklamasında ülke genelinde teşkilatlanmayı tamamladıklarını ve Genel Kurul sonrasında seçim kampanyasını başlatacaklarını belirtti.

Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı "yarından sonra ülkede çok şey değişecek. Her görüşten vatandaşımız, iş dünyası, sanatçısı, işçisi, memuru, çiftçisi, bürokratı, hatta mevcut milletvekillerinin bir kısmı bizim bayrağımız altında buluşacak" ifadelerini kullandı.

Merkez Parti'nin milletvekillerinin katılacağına ilişkin açıklamasının Cemaate yakın Milletvekili İdris Bal'ın yeni parti kuracakları açıklamasıyla aynı günlere gelmesi dikkat çekti.

YORUMLAR 5
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok beklersiniz?...Parelel Cemaat Türkiye düşmanları ile kafirlerle birlik olarak bu ülkeye hainlik yapmaya kalktı.... ....Size oy vereceklerin aklına şaşarım?..Oylarınız % 02 bile olmaz ,ancak % 01 küsür olur.
    Cevapla
  • ömer faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    gözleri var görmezler. Bazı İnsanlar artık gördüklerine değil duyduklarına inanır olmuşlar.
    Cevapla
  • Münir Kusurlukul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence merkez parti ile tuzluk birleşsin... Yeni isminiz de benden olsun Merkez+Tuzluk=Paralel Parti; kısa adı da PP. Gerçi kendine cemaat diyen bu zümre genelde hazıra konmak ve kamu kaynakları ile oligarşik düzen kurmak konusunda mahirdir; bir şeyi sıfırdan kurup emek vermek ve büyütmek onların şiarı değildir.
    Cevapla
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu partide siyaset yapmanın anlamı ne?. Nasılsa emirleri Allah'tan aldığına inanan rüyasında Peygamber efendimizle doğrudan görüştüğünü iddia eden twitleri 2 ye katlatan bir efendileri var. O ne derse o olacak. En ufak eleştiri getirenide şefkat tokadı deyip dinlemeyle yatakodası kameralarıyla iftirayla bitirecekler.
    Cevapla
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    yav he he. yine kimin metre si ile görüntülerini servis edecek cemaat ki bu particik başkanı konuşuyor. Cemaat ancak o halta yarıyor. ayıp ayıp. Sana ne benim zamparalığımdan. KADI mı var Şeriat mı var. ki sen beni üstünde bile görsen onun bile kriteri var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!