CHP'li Mahmut Tanal yine polisle tartıştı

Mahmut Tanal, basın açıklaması yapmasına izin vermeyen kadın polise milletvekili kimliğini göstererek "Sen kimsin" diyerek bağırdı.

GİRİŞ 25.10.2014 10:42 GÜNCELLEME 25.10.2014 11:02
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Üsküdar Validebağ Korusu yanındaki cami inşaatına tepki gösteren mahalle halkına destek olmak için bölgeye geldi.

YİNE POLİSLE TARTIŞTI

Daha önce de Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polislerle tartışarak polis aracı kovalayan Mahmut Tanal, Üsküdar Validebağ Korusu yanında yapılacak olan caminin inşaatında basın açıklaması yapmak isteyerek kadın polisle tartıştı.

MİLLETVEKİLİ KİMLİĞİYLE İÇERİ GİRMEYE ÇALIŞTI

Kadın polisin, içeri almaması üzerine milletvekili kimliğini göstererek "Bir de sen kimliğini göster. Sen kimsin" dedikten sonra kadın polisi iterek içeri girmeye çalıştı.

Yaşanan olayların ardından, Mahmut Tanal, bölgedeki bir çevik kuvvet komiser yardımcısının araya girmesiyle içeri alınarak basın açıklaması yaptı.

"ARSAMI VEREYİM CAMİ YAPSINLAR"

Tanal, "Benim arsam buradan daha büyük. Gelsinler gerçekten cami ihtiyaçları varsa ben evimi bağışlayayım cami yapsınlar. Burada bugüne kadar bu mevcut alan koruyu halk karşı çıkınca ve mahkeme yürütme kararını durdurma kararı verince, belediyenin yapabileceği bir şey kalmadı. Ancak bu sefer cami kartını çıkartarak işte bakın bunlar dini tesislere karşıdır. Bu intibayı yaratma amacını söylemeye çalışıyorlar. Bu külliyen yalandır. Bu çevrede bildiğimiz kadarıyla 26 tane cami vardır. Buraya en yakın olan 4 tane cami vardır. Aslında buradaki amaç kar ve ranttır. Bunlar dinle halkımızı kandırıyorlar, bu din hepimizin dini. Bu din birilerinin tekelinde değil. Netice itibarıyla dini anlamda gerçekten camiye ihtiyaç varsa ben bağışlarım yeter ki yapılabilsin cami. Ama maalesef amaç bu değil. Ben burada sizlerin vasıtasıyla sağduyulu hareket ederler yetkililer mevcut olan koruyu inşaata dönüştürmezler" dedi.

YORUMLAR 23
  • Bekir MARDİNLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın miletvekili sizler o kadar kanunu bildiğinize göre neden bir kamogörevliyi o kadar zor duruma sokuyorsunuz,demekki sizler hiçte haktan hukuktan bir pay almamışsınız sizler ilk evelen başkasını hak hukukuna nasıl saygılı olduğunu öğrenin ondan sonra haktan söz edin,bakıyoruz milet vekili olmuşsunuz sanki sizlere başka ayrıçalı verilmiş gibi davranıyorsunuz,yazıklar olsun sisin gibi vekillere.
    Cevapla
  • Mahmut Fidan 9 yıl önce Şikayet Et
    Cibiliyetinin gereğini yapıyor. CHP : Camileri Hazmedemeyenlerin Partisi.....Bunlar Türkiyede yüzlerce camiyi ahıra ve pavyona çevirenlerin torunlarıdır.Her ne kadar milleti kandırmak için çarşaflılara rozet taksalarda cibiliyetleri gereği camiye düşmandırlar.
    Cevapla
  • burhan han 9 yıl önce Şikayet Et
    sen o arasyı al. papazlara veya hahamlara ver. senin arsanda cami olmaz. zaten sen vermezsi ya.. işte laf olsun millet inanmasınnn
    Cevapla
  • abdulkadir akyel 9 yıl önce Şikayet Et
    cahil. polis arkadaşı tebrik ederim ; seviyesine inmemiş
    Cevapla
  • Halil Koç 9 yıl önce Şikayet Et
    AK ıllanmamışsın. Mahmut Sen Kendi Ağzınla Söylüyorsun Polis Kafanı Kırmış AKıllanmamışsın ALLAH cc Sana AKıl Versin İnşaALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?