Halka ulaşamayan CHP'den yeni iletişim merkezi

CHP, vatandaşların parti ile ilgili dilek, şikayet, talep veya önerilerini tek elden almak amacıyla HALKİM adı ile iletişim merkezi kuracak.

Halka ulaşamayan CHP'den yeni iletişim merkezi
Halka ulaşamayan CHP'den yeni iletişim merkezi
GİRİŞ 26.10.2014 12:19 GÜNCELLEME 26.10.2014 12:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Tanıtım ve Halkla İlişkiler Genel Başkan Yardımcılığının yaptığı çalışmalarla ilgili Parti Meclisi'ne sunulan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Raporu'nda bilgi verildi.

Raporda, Halkla İlişkiler Merkezi (HALKİM) isimli halkla ilişkiler projesinin, Genel Başkan Danışmanı Soner Anafarta'nın da katılımı ile hazırlandığı belirtildi.

Siyasal iletişim alanının en önemli bölümünü bu tür iletişim merkezlerinin oluşturduğu vurgulanan raporda, genel merkez bünyesindeki santral ve danışma bölümünün bu kapsamda değerlendirilmesine karar verildiği vurgulandı.

Vatandaşların, merkez yönetimi ve parti ile ilgili dilek, şikayet, talep veya önerilerinin, internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak ya da telefon, mektup, faks veya genel merkez halk masası bürosuna kişisel başvuru yoluyla alınacağı bildirildi.

Tüm başvuruların bu amaçla geliştirilen özel bir yazılım üzerinden veritabanına kaydedileceği ifade edildi.

HALKİM aracılığıyla vatandaşların tüm dilek, şikayet, öneri, talep ve eleştirileri seçtikleri milletvekillerine, TBMM'deki ilgili komisyon vekiline veya CHP Genel Merkez yöneticilerine iletebilecek. Başvurular, ilgili kurum/kişiler nezdinde görevlilerce takip edilip, sonuç da başvuru sahibine ulaştırılacak.

Halk Masası da oluşturulacak

Öte yandan "Halk Masası" adıyla, gençlerle gönüllülerin, düşünce ve proje üretmesine katkı sağlaması amaçlanan yeni bir çalışmanın hazırlıklarına da başlandığı bildirildi.

Halk Masası'nın son dönemlerde CHP'ye gönüllü olarak katkıda bulunmak isteyen gençlerin ve gönüllülerin "bilgisine ve dinamizmine kulak veren projelerin birleştiği" masa olacağı vurgulandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ne çare ? halka düşman olanla dostluk kurulurmu ?. CHPnin adı çıkmış 90a inmez 80e ne !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor