Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı olay oldu

Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının eski genel başkan Deniz Baykal’ın konuşma yaptığı kürsüye dayalı olması, tepki çekti.

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı olay oldu
Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı olay oldu
GİRİŞ 30.10.2014 14:25 GÜNCELLEME 30.10.2014 14:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Gazipaşa CHP İlçe Teşkilatı’nın "Cumhuriyet Yemeği"nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının geceye katılan eski genel başkan Deniz Baykal’ın konuşma yaptığı kürsüye dayalı olması, tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Deniz Baykal’ın konuşması sırasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının Baykal’ın konuşma yaptığı kürsüye dayalı halde olması, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Sosyal medyadaki yorumlarda, ’Bu bir rezalet, kongreden sonra böyle mi olacaktı’, ’Türkiye tarihine geçecek bu rezaletin mimarı Bülent Kocabaş’tır’, ’Bizi Sivas’ta Dersim’de yakanlardan farkı nedir bu zihniyetin’, ’Bunun adı yalakalık’, ’Sözün bittiği yer’ gibi tepkiler yer aldı.

YORUMLAR 9
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    ha gayret bi adım atsa üstüne basacak.
    Cevapla
  • HANİ ATATÜRK PORTRESİ 9 yıl önce Şikayet Et
    K.K için gayet doğal. Yerini bulmuş tevekkeli. Birisi Sivas demiş yok efendim Dersim demiş. Sizin Sivasta ve Dersimde yananlardan bahsetmeniz tam bir faciadır. Dersimde ve Sivasta yakanlar yine sizdiniz. Çok gurur duyduğunuz zihniyetiniz 1937 de bombalama kararı alırken sizin attığınız tweetler gibi gayet rahat ve doğal bir şekilde katliama imza attılar.K.K nın resminin orada olması biliyorum ki bir çoğunuzu sevindiriyor ama maharetiniz bayağı yüksek çünkü konuyu oradan alıp Dersin ve Sivasa taşıyabilmekte bir iştir... Yaktılar haa sİZ YAKTINIZ MEMLEKETİ chp siz
    Cevapla
  • derebeyi 78 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında olması gereken yerde değil mi...
    Cevapla
  • jass 9 yıl önce Şikayet Et
    atatürk nerde diyen arkadaşa cevaben :) chp zihniyeti bu kardeş atatürk ölür ismet paşanın resmi basılır deniz baykal devrilir kılıçtaroğlu resmi asılır :D
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPyi parti olarak gören hata eder,Aslen, zengin bir şirketten başkası değil !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı