MHP'li Vural'ın gözleri doldu

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural Ermenek'teki bir kadının feryatlarını tablet bilgisayarından gazetecileri dinlettiği sırada duygulandı

GİRİŞ 30.10.2014 14:34 GÜNCELLEME 30.10.2014 14:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Karaman'daki maden kazasında eşi yerin 350 metre altında olan bir kadının feryatlarını tablet bilgisayarından gazetecileri dinlettiği sırada duygulandı. Vural'ın gözlerinin dolduğu görüldü.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Peşmerge'nin Habur Sınır Kapısı'ndan geçişini eleştiren Vural, “Aslında çok derin bir üzüntü içinde olduğumu ifade etmek istiyorum. Hepimiz hangi görüşten olursa olsun bu cumhuriyetin erdemini, faziletini, bu vatanı bize emanet edenleri, bu devletimizi kuranların sayesinde buradayız. Dün 91'nci yılını kutladığımız cumhuriyet, cumhuriyet erdemini faziletini hep birlikte kutladık ve ama bu cumhuriyet bayramları 12 yıldır AKP döneminde hep buruk anılır oldu. İşte Ermenek'teki maden kazası, Diyarbakır'da şehidimiz, ama gerçekten öyle manzaralar yaşadık ki belki kelimeler kifayetsizdir" dedi.

Vural, sözlerini şöyle sürdürdü; "Vatanımızda, cumhuriyetimizde, 29 Ekim'de bu yaşadıklarımızı gördüğümüz zaman gerçekten insanın isyan edesi geliyor. Bugün geldiğimiz noktada milletimize ve devletimize 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşandığı gün rezalet tabloları yaşattılar. Peşmerge geçişi Cumhuriyet Bayramında yapıldı. Gerçekten böylesine bir rezalet tarihimizde yaşanmış değildir. Bu vatan topraklarını birilerinin resmi geçit töreni, zafer işaretli geçit törenlerini düzenlendiği tabloyu yaşadık. Bunu milletimize, devletimize yaşatmaya ne hakkınız var. Cumhuriyet Bayramları milletimizle birlikte kurduğumuz Cumhuriyet Bayramında ordumuzun resmi geçit törenine paralel korsan Peşmerge geçit töreninde AKP, ABD ve PKK tanzim etmiştir. Bundan daha büyük rezalet olamaz."

Karaman'daki maden kazasına değinen ve üzüntülerini dile getiren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, sözler kifayetsiz kaldığını ve inşallah 18 madencinin sağ salim kurtulması temenni ettiklerini söyledi. Burada bir madenci eşinin kameraya çekilmiş olan ve feryat eden konuşmasını tablet bilgisayarından dinleten Vural'ın duygulandığı ve gözlerinin dolduğu gözlendi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • YUSUF ŞENTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Vural, acıyı tek taraflı paylaşma acı hepimizin acısı ama bunu bir yerlere fatura etme. Benimde gözümün önünde Erzincan Başbağlardaki katliamda kız çocukların babalarına bağrışmaları, 33 silahsız erin acısı benimde aklımdan çıkmıyor. Bizde bunları birilerine mi fatura edelim. Lütfen bu gibi olayları siyaset üstü tutalım.
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    bir insanın eşinin hasta olması, başkalarına hakaret iftira etme hakkını vermez.insanların mağduriyetleri üzerinden hele hele vefat etmiş veya kendisinden haber alınamayan insanlar üzerinden ağzından salyalar akarcasına sağa sola saldırıp siyasi rant edinme hakkını da vermez.bu konuda bir itirazı varsa sisteme bir komisyon kuruldu.git orda bağır çağır vatandaşın hakkını ara.hiç bir fikir beyan etme konu hakkında bir çözüm üretme ama bağır çağır iftira et.bunlar insanlığa yakışmaz.
    Cevapla
  • haluk çelebi 9 yıl önce Şikayet Et
    Timsah gözyaşları. Bunlar böyle felaketler olsada hükümete, AKP ye yüklensek diye bekleyen zavallılar. Allah ıslah etsin bunları. Milletin acılarından beslenen parazitler
    Cevapla
  • emre sakarya 9 yıl önce Şikayet Et
    Millete acıyı yaşatmamaya çalışacaksın haluk o zaman! sen devletsin hesabını soracaksın! 1 ay önce kapatılan madeni tekrar açmayacaksın açacaksan da denetimini yapacaksın! milletin acılarından beslenen parazitlermiş sen evde oturup ağla ne fayda sağlayacaksın? kimsenin acıdan beslendiği yok çözüm arıyor çözüm insanlar! paranoyak olmuşsunuz artık!
    Cevapla
  • burak 9 yıl önce Şikayet Et
    ooo sakalda bırakmışız e tabi baktı konuşmayla olmuyo bide şeklen denemek lazım...ama nedense ya videoyla uğraşıyo yada bağararak ne anlattığını kendide bilmiyo... kamer gence dua ediyom bunu gördükçe
    Cevapla
  • TUNCAY 9 yıl önce Şikayet Et
    BURAK KARDEŞ. ADAMIN EŞİ KANSER VE ZOR GÜNLERGEİRİYOR. SAKALI BU YÜZDEN. TABLET PAYLAŞIMI İSE İNSANIN EŞİNE VERDİĞİ DEĞERİ İZAH ETMEYE ÇALIŞIYOR. ORDAKİ KADININ DUYGULARINI PAYLAŞIYOR ÇÜNKÜ KENDİSİ DE EŞİNİKAYBETMENİN EŞİĞİNDE. SENİN GİBİ ARAŞTIRMAKTAN UZAK HERYERE LAF OLSUN YORUM YAPANLAR ANLAMAZ TABİ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!