İnönü'nün yanındaki ismi tanıdız mı?

CHP'li Muharrem İnce, Erdal İnönü'yü ölüm yıldönümünde andı. İnce, İnönü'yle çekilmiş gençlik fotoğrafını paylaştı.

İnönü'nün yanındaki ismi tanıdız mı?
İnönü'nün yanındaki ismi tanıdız mı?
GİRİŞ 31.10.2014 11:55 GÜNCELLEME 31.10.2014 11:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Türk siyasetinin önemli isimlerinden Erdal İnönü'yü vefatının 7. yıldönümünde unutmadı.İnce, 31 Ekim 2007 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde, 81 yaşında hayatını kaybeden merhum Erdal İnönü'yle yıllar önce çekilmiş gençlik fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

İNÖNÜ'YLE ÇEKİLMİŞ GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Paylaştığı fotoğrafın altına "Tanımaktan onur duyduğum Genel Başkanımız sayın Erdal İnönü'yü saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerini yazan İnce, Erdal İnönü'ye olan sevgi ve saygısını dile getirdi.

YORUMLAR 10
  • kadıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah yakın bir zamanda birbirinize tekrar kavuşmanızı nasip etsin muharrem
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    her ikiside boş kafa dan dan atan; olsalar ne olur olmasalar ne olur ........................
    Cevapla
  • Ubeyd El Turki 9 yıl önce Şikayet Et
    Dini hakkında bilgi sahibi olmadığınız kişiye "merhum" diyemezsiniz.Üstelik babası ermeni ise hiç dememeniz hayırlı olur.Küfre tazim de küfürdür.
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    erdal inönüyü siyasi yönden her türlü eleştirebilirsiniz ama zekası, asaleti ve dürüstlüğüne zerre kadar toz konduramazsınız. bu kadar mütavazi kaç siyasetçi var şimdi? hanlara saraylara uçaklara sığamayanlardan geçilmiyor ortalık.
    Cevapla
  • Allah halk firmanın şerrinden kurtarsin 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok konuşmaya gerek yok, aynıdır kişinin işi lafa bakilmaz. Adam ne becerdi iki neslin tahribinden başka... 80 yil vs. 13 yil...doğru adam halktan adam olduğu için KOÇ beslemis...mütevazi bir şekilde
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    @Şakir ÜNAL; hiç o konulara girme istersen. havuzlardan, salmalardan, bağış altında belli vakıflara aktarılan paralardan, siyasetçi-işadamı bağlantılarından falan bahsederiz mevzu uzar gider... başkası evet 1 yapmıştır belki ama sizler en az 10 yaptınız. tarih herşeyi kaydediyor.
    Cevapla
  • Şakir ÜNAL 9 yıl önce Şikayet Et
    Bankası, Şirketleri Olan CHP'ye Başkan Olmakla Siyasetçi Olunmuyor, Erdal İnönü'nün Siyasetçi Kimliği Yoktur. Bankadan Şirketlerden Yüzdelik PAY Alma Durumu Olmasa İdi Hiç Kimse Genel Başkan Olmazdı. HANGİ MÜTAVAZİLİK...............
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    kişi sevdiği ile beraber olmak ister. seni de( Allah gecinden versin ama)istersen inönü nün yanına gömsünler.nasıl olsa hepimiz bir gün öleceğiz ve sevdiklerimizin yanına gömülmek isteriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı