Davutoğlu'ndan işçilere çağrı! İzin vermeyin

Başbakan Davutoğlu maden kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Davutoğlu işçilere haklarınızı koruyun çağrısında bulundu.

Davutoğlu'ndan işçilere çağrı! İzin vermeyin
Davutoğlu'ndan işçilere çağrı! İzin vermeyin
GİRİŞ 31.10.2014 12:58 GÜNCELLEME 31.10.2014 13:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Karaman'daki maden kazasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Davutoğlu; ''Bütün vatandaşlarımıza bir kez daha sesleniyorum: Yasal olarak işçilerimize sağlanan imkanları sonuna kadar uygulamaları onlar için bir vecibedir.

DAVUTOĞLU'NDAN İŞÇİLERE ÇAĞRI

İşçilerimizden de rica ediyorum kendi haklarının takipçisi olsunlar. Hiçbir şekilde yasal olarak onlara tanınan hakların ihlal edilmesine izin vermesinler. Allah rahmet eylesin diyorum'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • abdulkadir 9 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş elbette kendi haklarının takipçisi olmalı ama devlet kimin arkasında duracak acaba
    Cevapla
  • dogahan 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım sizi severim velakin bu cagrın yersiz tutarsız be basiretsiz kusura bakmayın siz hükümet olarak vatandaşınızın hakını koruyamıyorsunuz ama vatandaşa hakınızı savunun diyorsunuz bu yaman celişki hangi adalet işciden emekciden garibanda yanı olmuşki bu ülkede şimdi olsun
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir devlet kurumunda yasa disi isler yapan kisi ve kisileri Bimer e sikayet etmek zorunda kaldik. sorun cozulmedikce birkac defa daha sikayet ettik, megerse, bimer sadece evrak takibi yapiyormus, diger devlet kurumlarinda da Bimer odalari var ve her bilgisayara bir calisan dusuyor. Bunlar sadece Bimeri o kurumlarda temsil ediyor ama kurum icinde islemler bilgi aktarilmiyor, evraklar ve sikayetler, bimer ofislerinde donuyor. Biz ilgili kisileri sikayet ettik ya, meger bizim ad, soyad, adres, telefon, kimlik, hatta ip numaeasi dahi sikayet ettigimiz kisilere verilmis. Vay sen misin sikayet. Adama emdigi sutu burnundan getiriyorlar.
    Cevapla
  • Buket 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Basbakanimiz, Yurd disinda yasayip da Turkiyede mulkiyet hakki sahibi olan Turk vatandaslarinin sahip olduklari mulkiyetler cesitli isimler altinda ucuncu sahislara, Kadastro uygulamalari, Imar uygulamalari, Kenset donusum, gibi isimler addi altinda, hic olmadi, tapulu ve resmi kayitli yerler dahi zilliyet adi altinda istenilen kisilere devredilebiliyor. cok rahat ve kolay, ustelik devlet hesap soramiyor. Siz Turk milletine Teminat vermistiniz. Milletin ve yetimin hakkini yiyen babamizin oglu olsa elini koparacaktiniz. Devran donuyor sayin basbakanim. Bimer ise bunlara hicbirsey yapmiyor. Bimerde 50 bin calisan ne yapiyor??? Yazik degil mi?
    Cevapla
  • Turan 9 yıl önce Şikayet Et
    1500 TL aylık ücretle çalışan işçinin SSK priminin asgari ücret üzerinden ödendiğini bu devlet bilmiyor mu? Allah aşkına söyleyin başbakanım. Bir çok iş ilanında "esnek çalışma saatleri" olarak nitelendirilen fazla mesailerin ücretlendirilmediğinden devletimiz habersiz mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Alçakça anlaşmayı duyurdu!