CHP'de yeni istifalar bekleniyor

Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den istifasının ardından ulusalcı vekillerin Tarhan'ın peşinden gitmeye karar verdikleri iddia edildi.

CHP'de yeni istifalar bekleniyor
CHP'de yeni istifalar bekleniyor
GİRİŞ 31.10.2014 16:27 GÜNCELLEME 31.10.2014 16:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Emine Ülker Tarhan bugün yazılı bir açıklama yaparak CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Tarhan'ın istifasının ardından ulusalcı görüşlere sahip milletvekillerinin de partiden istifa edeceği kulislere yansıdı.

CHP'DE KAZAN KAYNIYOR

CHP'de çatı adayla beraber ayykua çıkan kriz bugün itibariyle patlak verdi. Tarhan'ın istifasının ardından Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, İstanbul Milletvekili Nur Serter, Mersin Milletvekili İsa Gök ve Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum'un da istifa edeceği iddia edildi.

İŞÇİ PARTİSİ'NE GEÇİYORLAR

İstifa edecek milletvekillerinin İşçi Partisi'ne geçeceği, partinin isim değişikliğine gideceği ve Doğu Perinçek'in de genel başkanlığı bırakarak yeni partiyi destekleyeceği gelen haberler arasında..

YORUMLAR 16
  • Bu Ülkenin Adam Gibi Muhalete İhtiyacı Var... 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda hiç sola oy vermedim bir kez ise sağa verdim. Diğer oylarım hep Akp ye idi ama biz buna mecbur kaldığımız için oy verdik. Bu ülkede Adam gibi muhalefet olmadığından oy verdi. Umarım iyi bir muhalefet çıkar gerçek manada koltuğu değil halkı düşünen bir parti çıkar yoksa bu Akp daha çoook başımızda kalır.
    Cevapla
  • DEĞİŞİM 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP DE DEĞİŞİM ŞART
    Cevapla
  • Mehmet Ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    Ooooo eğlence var dediler geldik :) yerimizi alalım.
    Cevapla
  • AKILLI OLUN İNÖNÜ PARTİSİ YAPTIRMAYIN 9 yıl önce Şikayet Et
    EMİNE HANIM İNCEYE DESTEK VERMEZSENİZ SONUNUZ KÖTÜ OLUR DEMİŞTİM.ŞİMDİDE BİRLİK OLMAZSANIZ KK SİZİ PARÇA PARÇA YUTACAK,PARTİDEN KEMALİSTLER VE ULUSALCILARI SİLME YOK ETME PREJESİNİ HAYATA GEÇİRECEK,KK NİN PARTİYİ İNİNÜ PARTİSİ HALİNE GETİRİYOR
    Cevapla
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    anladın sen onu artık türk halkı cumhuriyet i yemiyor önce hizmet eşitlik alımgücüne sağlık ve yaşam kalitesine bakıyor Bu medikaller anca uyandı ama balıklar kavaçıktı artık zor yakalarlar.sahi siz kaç kişisiniz kendinize sorun gari,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...