Yeniçeri: HDP Kürt baharı yaratmaya çalışıyor

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "HDP'nin 1 Kasım Çağrısı"nı değerlendirdi:

Yeniçeri: HDP Kürt baharı yaratmaya çalışıyor
Yeniçeri: HDP Kürt baharı yaratmaya çalışıyor
GİRİŞ 31.10.2014 17:24 GÜNCELLEME 31.10.2014 17:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeniçeri,  "HDP'nin bu çağrısının amacı kitleleri birbirine düşürerek Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemektir. Böylece HDP, bir Kürt Baharı yaratmaya çalışıyor. Türkiye'yi birden bire saracak çok büyük bir kaos tezgahlanıyor" dedi.

"DÜNYA KOBANİ GÜNÜ" 

HDP'nin Kobani için yarın eylem yapılması çağrısını değerlendiren Yeniçeri, 6-7 Ekim'deki olaylarda sokakların savaş alanına çevrildiğini anımsattı.

HDP hakkında suç duyurusunda bulunmalarına rağmen hiçbir işlem yapılmadığını dile getiren Yeniçeri, şunları söyledi: "HDP her yaptığının yanına kâr kalması nedeniyle tekrar sokağa çıkma çağrısında bulundu. "Dünya Kobani Günü" adı altında yeni bir tahrik ve ayaklanma çıkarılmaya çalışılıyor. Türkiye iradesiz ve beceriksiz bir iktidarın güdümünde HDP'nin oyuncağı haline gelmiştir. Bugün itibariyle HDP'nin bütün binalarında ne kadar molotofkokteyli var, ne kadar silah var, ne kadar militan taşımış bütün bunların emniyete getirilmesi ve hesabının sorulması gerekiyor. Bölgedeki bütün valileri, emniyet müdürlerini, kaymakamları HDP'nin insanları insanlara kırdırmaya çalışacak hareketine karşı gerekli tedbirleri almaya ve görevlerini yapmaya çağırıyorum. HDP yaptıklarından, devlet görevlileri yapmadıklarından dolayı sorumlu olacaktır." 

"HDP, BİR -KÜRT BAHARI- YARATMAYA ÇALIŞIYOR"

"HDP'nin 1 Kasım Çağrısı"nı değerlendiren Yeniçeri,  "Bu arada HDP, Kobani dolayısıyla "1 Kasım'da bir kez daha sokağa çıkarak küresel eyleme güç verme" çağrısı yapmıştır. 6-7 Ekim olaylarında eksik kalan eylemlerin bu defa tamamlanması amaçlanıyor. Türkiye iradesiz ve beceriksiz bir iktidarın güdümünde HDP'nin oyuncağı haline gelmiştir. HDP'nin bu çağrısının amacı kitleleri birbirine düşürerek Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemektir. Böylece HDP, bir -Kürt Baharı- yaratmaya çalışıyor. Türkiye'yi birden bire saracak çok büyük bir kaos tezgahlanıyor. İktidarı ve yetkilileri 'geliyorum' diyen bu tehlikeye ve tahrike karşı hazırlıklı olması için  buradan bir kez daha uyarıyorum" açıklamasında bulundu. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Unutmayın!!! 9 yıl önce Şikayet Et
    90 yıldır america veya batının tamamın yapamadığı tek şeybüyük ve ayrıştırıcı türk-kürt kavgası,Tarihte bu iki yapı arasında ne bosnadaki, ne arnavutluktaki ne kosovadaki, ne çeçenistandaki, ne suriyedeki ne libyadaki, ne lübnandaki nede ıraktaki gibi soydaş-dinsel kavga ve ölümlü olarak sonuçlanan olaylardaki gibi bir durum yaratamadılar yaratamazlarda!!!Pkk ile bu işi başaramazlar!!!
    Cevapla
  • Kerem buyukdeniz 9 yıl önce Şikayet Et
    PKK'yi da, HDPyi, BDP'yisizler cikarttiniz, butun bunlarin cikis sebebi de MHP ve irkci zihniyetidir. Maalesef AKP'de MHP'den gecenlerin etkisinden kurtulamiyor, AKP'nin yarisi eski MHP'li ulkucu, bunlarin kendilerine hayri ki vatana olsun, tum yaptiklari BDP gibi sokaklari karistirmak.
    Cevapla
  • bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de yemez o iş Sn yeniçeri don't worry be happy...;)
    Cevapla
  • Eren 9 yıl önce Şikayet Et
    Aman çözüm sürecine zarar gelmesin diye öle bir yer ki, üstüne soda bile içirirler adama.
    Cevapla
  • ali veli 9 yıl önce Şikayet Et
    Laikçiler Avrupa işbirlikçiler dir.. bu dünyanın her yerinde böyledir.. Abd talimat verdiyse HDP PKK bu talimar gereği KALKIŞMADA bulunabilir
    Cevapla
  • CETİN 9 yıl önce Şikayet Et
    BAHARLARIN NELER GETİRDİĞİNİ GÖRDÜK MISIR SURİYE IRAK LİBYA AFGANİSTAN BDP KÜRT HALKININDA AYNI DURUMA DÜŞMESİ İÇİN HEY ŞEYİ YAPIYOR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!