Kılıçdaroğlu'ndan istifaya ilk yorum!

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'ın istifasıyla ilgili, "Sağlık olsun. Daha metni okumadım" demekle yetindi.

Kılıçdaroğlu'ndan istifaya ilk yorum!
Kılıçdaroğlu'ndan istifaya ilk yorum!
GİRİŞ 31.10.2014 17:42 GÜNCELLEME 31.10.2014 22:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Partisinin 3 gün sürecek kampı için Antalya'ya gelen CHP Genel Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanında basın mensuplarının sorusu üzerine Ankara Milletvekili Tarhan'ın istifasını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Sağlık olsun. Daha metni okumadım" demekle yetindi.

Kılıçdaroğlu daha sonra otele geçti.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • engin 9 yıl önce Şikayet Et
    haklı ve onurlu davranışın dan dolayı sayın emine tarhan hanım efendinin terbiyesi ve vatanını türk milletini sevgisi.den dolayı kedisini kutlarım. işci partisini tercih ermesi benim şahsi kararım doğru birsecim dir. başarıları. dilerim .
    Cevapla
  • temiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Mallar devlete geçecek de ne olacak fakire mi verilecek?
    Cevapla
  • rauf 9 yıl önce Şikayet Et
    onu sen chp lilere sor,onlar o isin uzmanidirda ondan,onlar verdilerya,savasta kullanilsin diye yollanan yardimlar ne oldu acaba,bi zahmet chp lilere sor,ama biz bilmiyoruz derler,su is bankasi hangi sermaye ile kuruldu onu bi soruver.
    Cevapla
  • tabela partisi 9 yıl önce Şikayet Et
    chp tam 64 yıldır iktidar olamıyor:)) tabela partisi kim belli değil mi? tam 64 yıldır seçim sonuçlarını masaya yatırıyorlar:)) ne masa imiş be:))
    Cevapla
  • Sefir 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki CHP bitmez dünyada başka hiç bir partinin Ticari bankası veya Fabrikası yok yasak olmasına rağmen Atatürkün Partisi adı arkasına gizlenilip parayı yemek iyi oluyor...
    Cevapla
  • lion 9 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlundan kır bekçisi bile olmazken adam CHP genel başkanı olumuş,ee müsaade edin adam biraz keyfini sürsün yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı