Afyonkarahisar'da Ak Parti kampı hazırlığı

Afyonkarahisar'da Başbakan Davutoğlu başkanlığında AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı otelde hazırlık sürüyor.

Afyonkarahisar'da Ak Parti kampı hazırlığı
Afyonkarahisar'da Ak Parti kampı hazırlığı
GİRİŞ 31.10.2014 18:10 GÜNCELLEME 31.10.2014 18:10

Afyonkarahisar NG Güral Otel'de düzenlenecek olan 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti'nin kurucu üyeleri, MKYK Üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu ve Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Bakanlar Kurulu üyeleri ve Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyelerinin katılımıyla 2-3 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Toplantının yapılacağı otele bugün girişler başladı. Kurucu üyeler, MKYK üyeleri, milletvekilleri, genel merkez gençlik ve kadın kollarından çok sayıda ismin giriş yaptığı NG Güral Otel etrafında yoğun güvenlik önlemi alındı. Çok sayıda polisin görevlendirildiği toplantı için otele giriş yapan herkes araçlarıyla birlikte üst aramasından geçiriliyor.

Toplantı nedeniyle çevre il ve ilçelerden de takviye polis ekiplerinin gönderildiği kaydedildi. Otelde ayrıca itfaiye, 112 Acil Servis ambulansları da hazır bekletiliyor.

Kentin değişik noktalarında bilboardlara ise 'Yeni Türkiye'nin Başbakanı Ahmet Davutoğlu Afyonkarahisar'a Hoşgeldiniz' yazılı ve Davutoğlu'nun fotoğrafının bulunduğu posterler asıldı.

AHMET HOCA ŞİİRİ

Otelin girişine de dev boyutta Türk Bayrağı, Atatürk portresi, Ak Parti'nin bayrağı ve Başbakan Davutoğlu'nun portresi asıldı. Otel yanında bir binaya Afyonkarahisar Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından asılan Başbakan Davutoğlu'nun posterinin yanındaki iki şiir de dikkat çekti.

Gençlik Kolları'nın Davutoğlu'na ithafen yazılan şiirleri şöyle:

Zalime zalim der korkusuzca.

Hakkı tutup kaldırır asımcasına.

Memleket uğruna çıktığın yolda

sonuna kadar seninleyiz Ahmet Hoca.

Fikirlerin ordun oldu, milletin oban ola.

Ak ak gençlerin ardından dura. Mazlumların duası kabul ola.

Zalimlerin ayaklarının altına gele.

Nenemizin duası kabul ola Hocam. 

AÇILIŞ VE KAPANIŞ BAŞBAKAN'DAN

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım Cumartesi saat 11.15'te açılış, 2 Kasım Pazar günü de saat 14.30'da kapanış konuşmalarını gerçekleştirecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!